Összefoglaló 2019. március 12., kedd

Több mint kétszáz gyermeket láttunk vendégül

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a DVTK hazai mérkőzésein a klub vendégül lát egy-egy iskolás csoportot, valamint az észak-magyarországi régió utánpótlás sportolóit. A DVTK - PAFC mérkőzést összesen 224 gyermek tekinthette meg a klub vendégeként. Várjuk a jelentkezőket a DVTK hátralévő négy hazai meccsére is.

Több mint kétszáz gyermeket láttunk vendégül


 

A Diósgyőri Gimnázium 39, a Szirmai Általános Iskola 45, a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium 26, a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola Egyesület 37, a Miskolci Népkert Volán Sport Egyesület 40, a Sajóvölgye Focisuli Sport Egyesület 14, a Diósgyőrben edzőtáborozó FC Csíkszereda U14-es csapata pedig 23 fővel képviseltette magát. 

Mint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK hazai mérkőzésein - a jelenleg is futó szezonbnan - az ARAGO-DVTK tanulmányi ösztöndíj program ösztöndíjasai mellett elsősorban a klub partneriskolái és a DVTK partnerklubjainak utánpótlás sportolói vettek részt szervezett formában.

A lehetőség továbbra is nyitva áll az észak-magyarországi régió általános és középiskolás csoportjai előtt. Az iskolás csoportok jelentkezését az adott mérkőzés előtt legkésőbb egy héttel a bejo.adam@dvtk.eu e-mail címre várjuk.

A DVTK hátralévő hazai mérkőzései az OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjában

2019. április 6., szombat
17:00 DVTK - Szombathelyi Haladás FC

2019. április 20., szombat
DVTK - Paksi FC

2019. május 4., szombat
DVTK - MOL Vidi FC

2019. május 19., vasárnap
DVTK - Újpest FC