Beharangozó 2019. március 15., péntek

"Látatlanban egy ponttal most sem lennék elégedett"

Debrecenbe látogat a DVTK labdarúgó csapata az OTP Bank Liga 25. fordulójában szombaton. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Látatlanban egy ponttal most sem lennék elégedett"

OTP Bank Liga 25. forduló

2019. március 16., szombat
19:30 Debreceni VSC - Diósgyőri VTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Nehéz találkozó lesz, a Debrecen nem véletlenül áll a harmadik helyen a bajnokságban. Ha fellapozzuk a történelemkönyveket, azt láthatjuk, hogy az elmúlt 15 évben a DVSC nyerte meg a legtöbbször a bajnokságot, és ennek megvan a lélektani hatása a maiakra is. A hajdúságiak több szempontból is hasonlítanak a Diósgyőrre, nagy vidéki klub, mely előszeretettel veti be a fiatal, saját nevelésű játékosait is. Nagyon jó akadémiájuk van. Ellenfelünk most olyan passzban van, ha nem játszik igazán jól, akkor is győzni tud. Szögletekből és szabadrúgásokból nagyon eredményesek, a góljaik nagy részét így szerezték, ezért erre különösen oda kell majd figyelnünk. Támadásban és védekezésben is jó teljesítményt kell nyújtanunk, csak az egyikkel nem lehet mérkőzést nyerni. A mérkőzés előtt látatlanban egy ponttal most sem lennék elégedett, ezúttal is a három pont megszerzésére fogunk törekedni, hiszen közvetlen riválisaink is kemény meccseket játszanak, így egy esetleges győzelemmel megléphetnénk tőlük a tabellán. Közel van egymáshoz a két város, biztosan sok szurkolónk elkísér majd minket, miattuk is fontos, hogy jól szerepeljünk.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.