Beharangozó 2019. szeptember 20., péntek

“Cél a továbbjutás”

Feczkó Tamás győzelemmel mutatkozott be a DVTK élén az OTP Bank Ligában, és a Magyar Kupában is a továbbjutásért utazik csapatával Érdre.

“Cél a továbbjutás”




Az NB-s klubok a Magyar Kupa 6. fordulójában csatlakoztak a mezőnyhöz, ahol a legjobb 64 csapat közé jutás a cél. A találkozókat hétvégén rendezik az alacsonyabb osztályú csapat otthonában, a DVTK szombaton 15 órától az Érden lép pályára. 

- Mivel szombaton játszunk a Magyar Kupában, számomra ezúttal pontosan olyan találkozó vár ránk, mintha bajnokit játszanánk - mondta Feczkó Tamás. - Alakulóban van a csapatunk, ezért kifejezetten jól jön a kupacsata. Rui Pedro és Mirko Ivanovski alig egy héttel, Iszlai Bence néhány nappal a ZTE elleni találkozó előtt érkezett, míg Florent Hasani és Szabó Bence a válogatottban játszott, szinte nem is edzett velünk. Nagyon fontos, hogy minél hamarabb összeálljon a csapat, és minden tétmérkőzésen éles helyzetben tudunk gyakorolni. Az is fontos, hogy a játékosok között kialakuljon a játékkapcsolat, ezt szolgálja ez a mérkőzés is.

A DVTK-ban eltiltott nincs, azonban Makrai Gábor, Joachim Adukor és Vági András továbbra sem áll rendelkezésre, illetve Korbély Kristóf egy balszerencsés mozdulatot követően biztosan nem játszhat szombaton.

Az Érdi VSE az NB III. Nyugati-csoportban tavalyelőtt a 3., tavaly a 2. helyen végzett, jelenleg 7 mérkőzést követően (4 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség) 14 ponttal a 2. helyen állnak. Limperger Zsolt vezetőedző csapatában szerepel többek között az egykori diósgyőri, Pál Szabolcs is.

- Minden csapat ellen felkészülünk, sikerült megismerni az érdiek erősségeit és gyengéit is - árulta el a DVTK vezetőedzője. - Mivel ebben a körben az élvonalbeli és a másodosztályú csapatok kiemeltként elkerülték egymást, biztosan állíthatom, hogy az egyik legkomolyabb ellenfelet kaptuk, akik az elmúlt években stabilan a feljutásért küzdöttek. Jelenleg is több egykori NB I.-es és NB II.-es játékos alkotja a csapatot. Ezzel együtt nem lehet kérdéses, hogy számunkra csak a győzelem fogadható el, a célunk egyértelműen a továbbjutás - jelentette ki Feczkó Tamás.

A találkozót Horváth Tibor vezeti, segítői Huszár Balázs és Tinnyei Zsolt lesznek

A normál belépőjegyek 700 forintért kaphatók, a diák és nyugdíjas jegyek 500 forintba kerülnek, amelyeket kizárólag a helyszínen lehet majd megvásárolni. A vendégszektor befogadóképessége 100 fő. (Bővebb utazási és jegyinfó itt olvasható)