Jet-Sol Liga 6. forduló

DVTK - MTK Hungária FC 1-1 (0-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 200 néző. Játékvezető: Takács Ákos (Gavalla-Kulcsár Judit, Benkő Norbert)
DVTK: Schildkraut - Balázs, Jáhn, Kiamou, Boros K. - Kostova, Kaldaridou, Vachter, Sandu - Barker, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor
MTK Hungária FC: Szőcs - Csolti, Turányi, Németh L., Demeter, Csányi D., Papp D., Magyarics, Nagy Á., Milunović, Nagy L. Vezetőedző: Cseh András

Csere: Nagy Á. helyett Palkovics a 61., Magyarics helyett Méry a 73., Németh L. helyett Farádi-Szabó a 88. percben.
Sárga lap: Németh L. a 62., Kaldaridou a 64., Fórizs Sándor a 73., Turányi a 77., Boros a 81., Vachter a 89., Sandu a 90+2.
Gólszerző: Barker (1-0) az 52., Palkovics (1-1) a 65. percben.


Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Akik kilátogattak ma, azok láthatták, hogy ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk. A gólunkon kívül volt egy véleményes szituáció is a 16-oson belül. Sokkal több helyzetet alakítottunk ki, mint az MTK, sajnos ezeket nem értékesítettük, így nem tudtuk itthon tartani a három pontot.

Cseh András: - Elégedettek lehetünk az egy ponttal. Nagyon küzdelmes, harcos mérkőzés volt. A Diósgyőr jobban játszott a mai napon, mi önmagunkhoz képest gyengén. Az előző mérkőzéseinken számtalan helyzetet dolgoztunk ki, ez ma nem sikerült, elsősorban azért, mert a DVTK védekezése jól meg volt szervezve. Ettől függetlenül nagyot küzdöttek ma a lányok, úgyhogy gratulálok nekik, és a Diósgyőrnek is.