Már a körítés is különleges - és egyben felemelő - volt, hiszen egyszerre több osztály csapatai küzdöttek a bajnoki pontokért. Rég nem látott számú ping-pong rajongó élvezhette a nem mindennapi látványos labdameneteket, és nem utolsó sorban a hazai sikereket, hiszen a csodás győzelmet arató gárdánk mellett a MEAFC NB II.-es csapata is sikeresen vette a kiesési rangadót a TEVA Debrecen ellen.

A párosok küzdelme már megadta az alaphangot, hiszen mindkét párosunk remekelt, különösen a Kővári-Krebs duónk 3:1-es győzelme a Pázsi-Huzsvár páros felett nem mindennapos fegyvertény. 2:0-s előnnyel indultunk!

Az első körben sikerült tartanunk az előnyt, hiszen Bari és Kővári is biztosan nyert a két KSI-s fiatal ellen, míg Imre és Krebs verséggel zárt az esélyesebb Huzsvár és Pázsi ellen. 4:2 ide

A második kör hozta az igazán döntő fordulatot. Barinak és Kővárinak újból gratulálhattak a Központi Sportiskolás fiatalok (különösen értékes Kővári győzelme a ranglista 2. Huzsvár Erik ellen) és Krebs veresége mellett Imre is nyert Újvári ellen.  7:3-ra vezetünk!

A pontszerzés már meg volt, de a végjáték rendkívüli izgalmakat rejtett. Bari veresége után Kővári is nagy csatában 3:2-re vesztett Pázsi ellen (ősszel nagy bravúrral verte a korábbi kapitányt!) és Krebs veresége után már csak 7:6-os előnyt mutatott az eredményjelző. Ekkor Imre Leila magabiztos, 3:1-ás győzelemmel tette fel a koronát a mai teljesítményünkre.

Asztalitenisz NB I. Keleti csoport

DVTK - KSI 8:6 

Győzött: Bari 2, Kővári 2,  Imre 2, Kővári-Krebs és az Imre-Bari párosok

Az NB II-ben a DVTK II. szoros csatában vereséget szenvedett a Szerencs elleni mérkőzésen.

NB II. Észak-Keleti csoport

Szerencs - DVTK II. 11:7

Győztek: Boros 3, Doros 2, Rózsahegyi 1 és a Doros-Rózsahegyi pár

András Miklós szakosztályvezető: - Az évad szenzációját okoztuk az eddig pontveszteség nélkül élen álló, abszolút bajnoki esélyes KSI legyőzésével. Az alaphangot a két páros győzelmünk már megadta, nem sokan fogadhatták a Pázsi-Huzsvár páros gratulációját, amit Krebs Levi most megélt, nagy elismerés mindkét duónknak. Ezzel a sikerünkkel már bátran kijelenthetjük, hogy cél a dobogó. Ez igazi csapatsiker volt!