- Nagy öröm számunkra, hogy egy vadonatúj miskolci Toyota autószalon és márkaszerviz tavalyi megnyitása után az idei évben a város legnépszerűbb klubjának támogatásával kerülhetünk közelebb a régió lakosságához - nyilatkozta László Richárd, a Toyota Central Europe Kft. Magyarországért felelős igazgatója. Meggyőződésünk, hogy a ma átadott, legkorszerűbb full-hybrid autóink tökéletesen kiszolgálják majd felhasználókat, miközben hozzájárulnak az alacsony fogyasztási és károsanyag kibocsátási célok eléréséhez is. Gratulálunk a DVTK és a Toyota Balogh együttműködéséhez, és sok sikert kívánunk a feleknek mind a sport, mind pedig az üzleti eredmények területén.


- Megtiszteltetésként éljük meg, hogy felkérést kaptunk az együttműködésre - nyilatkozta Balogh Attila, a Balogh Autószalonok Kft. tulajdonosa. - A mi miskolci gyökereink elkötelezetté tesznek minket abban, hogy az egészségügy és a kultúra folyamatos támogatása mellet egy 110 éves sportklub sikerét szolgáljuk. Számos kollégám, autós partnerünk lelkes szurkolói a DVTK-nak, akikhez most a Toyota Balogh és a Dirent Flottakezelő Zrt. is örömmel csatlakozik. A ma átadott járművekkel további üzemeltetési tapasztalatokat is fogunk szerezni, aminek az előnyeiből a szolgáltatásainkat tovább fejlesztve a vásárlóink biztosan fognak részesülni.


- Először is szeretném megköszönni a Toyota Balogh és a Toyota Central Europe Kft. támogatását!  A DVTK életében továbbra is kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minél több helyi vállalkozás találja meg a számításait Diósgyőrben a klub szponzorációján keresztül, de arra is büszkék vagyunk, hogy a világ egyik legértékesebb autógyártójának termékeit használhatjuk a jövőben - tette hozzá Sántha Gergely, a DVTK elnöke. - Örömteli továbbá, hogy új támogatónk nem csak egy évre, hanem hosszabb távra kötelezte el magát a DVTK mellett, ez a fajta bizalom nagyon sokat jelent számunkra. A Toyota Balogh által a rendelkezésünkre bocsátott full-hybrid gépjárműveknek köszönhetően a DVTK lett gépjárműflotta tekintetében is az egyik legkörnyezettudatosabb magyar sportegyesület. Az elmúlt évek fejlesztései során ugyanis a környezetvédelem és a környezettudatosság is fontos szempont volt nálunk. A centerpályát és a stadion környéki zöldfelületet a lelátó alá beépített esővíztárolókból öntözzük. A stadion és az edzőközpont által felhasznált hőenergia 40 százaléka megújuló forrásból származik, a létesítmények tetejére felszerelt napelempark pedig fedezi az áramigény 20-25 százalékát. A DVTK Medical és a most épülő multifunkciós sportcsarnok külső burkolata alumíniumhabból készült, ami 100 százalékban újrahasznosított és újrahasznosítható anyag - fejezte be büszkén a DVTK elnöke.