Pintér Zoltán ott lép pályára, ahol nevelkedett, Homma Kazuo pedig legutóbb győztes gólt szerzett.

Pintér Zoltánnak, a DVTK labdarúgójának - a borsodiak másik futballistájával, Tóth Mihállyal együtt - a Budapest Honvéd a nevelőegyesülete. Az érzelmi kötődés tehát vitathatatlan, ám pénteken ellenfélként tér vissza a Bozsik-stadionba, ahol diósgyőri csapattársa, a japán Homma Kazuo, a tavalyi szezonban győztes gólt szerzett a kispestiek ellen.

- A Honvédnál nőttem fel, ott mutatkoztam be az élvonalban, rengeteg minden köt a kispestiekhez. A mai napig vannak a szurkolók közt is olyanok, akikkel jóban vagyok. Mégis azt mondom, ha az elmúlt két forduló formáját és mutatott játékát hozzuk, van esélyünk pontot, pontokat szerezni. Az ország egyik legjobb közönsége áll mögöttünk, a csapaton belül pedig egyre jobb a hangulat - nyilatkozta Pintér, a tőle szokásos eltökéltséggel.

Ezzel egyet ért a miskolci együttes támadója, a piros-fehér szurkolók egyik nagy kedvence, a japán Homma Kazuo is, aki a tavalyi bajnoksághoz hasonlóan idén is folytatja a gólgyártást.
- Többször elmondtam már: gólt rúgni nagyon jó érzés, és én mindig azon vagyok, hogy betaláljak az ellenfél kapujába. Az mindegy, hogy ki az a csapat, akivel szembekerülünk, a lényeg, hogy jól játszunk, és akkor jönnek az eredmények is. Emlékszem a Honvéd ellen szerzett győztes gólomra, de nem fogom bánni, ha pénteken más veszi be a kispesti hálót, csak számunkra kedvezzen a végeredmény. Bár idén több védekező feladatom van, én is igyekezni fogok, hogy odaérjek a kapu elé.