Leány U14, Északkeleti csoport, 14. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Nyíregyháza Spartacus FC U14 0-3 (0-2)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Kujbus László (Üveges Virgil).

Diósgyőri VTK U14: Jancsó A. - Nagy E., Mezőssy M., Balogh M., Képes J., Kóka B., Horváth K., Szilvási N., Sándor L. Csere: Szihalmi E., Plopp G., Képes K., Magyar A., Szabó E. Vezetőedző: Túróczi Lóránt. 
Nyíregyháza Spartacus FC: Pekk Lili - Moravszki H., Pekk Luca, Zsigó D., Huszár H., Brekovszki J., Balogh V., Linzenbold D., Veres A. Csere: Szalmás V., Birovecz B., Szalontai H., Iski K. Vezetőedző: Szaffián Szabolcs.

Gólszerző: Brekovszki J. (0-1) a 7., Kóka B. (öngól, 0-2) a 29., Balogh V. (0-3) a 45. percben. 


Túróczi Lóránt: - A veretlenül listavezető Nyíregyháza ellen kissé félénken kezdtünk, átaludtuk az első tíz percet. A gyengébb kommunikáció miatt hátrányba kerültünk, majd egy szerencsétlen öngóllal növelte előnyét a vendégcsapat. Ezután már sokkal bátrabban futballoztunk, megmutattuk, hogy jól tudunk bánni a labdával. Sajnálom, hogy több kidolgozott lehetőség ellenére sem tudtunk gólt szerezni, de összességében dicséret illetti a lányokat. Természetesen van hová fejlődnünk, úgyhogy dolgozunk tovább. Gratulálok az ellenfélnek, nem véletlenül vezetik a bajnokságot. 

Szaffián Szabolcs: - Az első félidőben a szervezett hazai csapat játéka érvényesült. Tetszett a hazaiak agresszivitása, mi viszont nem azt nyújtottuk, amit valójában tudunk. Egy jól eltalált lövéssel megszereztük a vezetést, majd a győzelmet is megszereztük, de ettől jóval többet tudunk. Ettől függetlenül gratulálok a lányoknak a győzelemhez.