Összefoglaló 2021. március 27., szombat

U14: DVTK - ETO 2-3 (1-1)

Hátrányban volt, majd fordított a Győr elleni bajnokin a DVTK U14-es korosztálya. A hajrában azonban a zöld-fehérek előbb egyenlíteni tudtak, közvetlenül a lefújás előtt pedig szabadrúgásból a győzelmet is megszerezték. Fordulatos, változatos találkozót játszott egymással a két csapat, amit végül a vendégek nyertek meg.

U14: DVTK - ETO 2-3 (1-1)


Országos U14-es bajnokság, 21. forduló

Diósgyőri VTK U14 - ETO FC Győr U14    2-3 (1-1)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Balogh Tamás (Szalontai Csaba, Tóth Patrik).

Diósgyőri VTK U14: Balázs Á. - Jecs M., Kiss L., Jászberényi P., Hajdú D., Kiss B., Szabó M., Zanócz Á., Soltész B., Rem D., Kapitány G. Vezetőedző: Nagy Attila. 
ETO FC Győr U14: Kocsis B. - Zója-Katona M., Koncz D., Garai Z., Csorba N., Árpási K., Szecsődi M., Pénzes Á., Csorba D., Beődi B., Barna D. Vezetőedző: Tuifel Péter. 

Csere: Rem D. helyett Ferenczi S. a 29., Kapitány G. helyett Derzsényi Á. az 52., Csorba N. helyett Varga M. az 53., Hajdú D. helyett Tucsa Sz. az 58., Kiss B. helyett Holló M. az 58., Soltész B. helyett Béres D. az 58., Árpási K. helyett Szecsődi B. az 58., Szecsődi M. helyett Gueth P. az 58., Csorba D. helyett Herczeg Á. a 68. percben.

Gólszerző: Koncz D. (0-1) a 9., Jászberényi P. (1-1) a 33., Jecs M. (2-1) a 49., Barna D. (2-2) a 77., Garai Z. (2-3) a 80+1. percben.


Nagy Attila: - Fordulatos mérkőzésen közel hetven percig jó hozzáállással, hátrányból fordítva megvolt az esélyünk a végső sikerre. A találkozó hajrájában azonban nem tudtunk kellő hatékonysággal párharcokat nyerni a pálya középső területén és a tizenhatos előterében. Az ellenfél így az utolsó pillanatokban lehetőségekhez jutott, amivel élni tudott. 

Tuifel Péter: - Összességében megérdemelten szereztük meg a három pontot, még akkor is, ha a mérkőzés középső részében nagy hullámvölgyben voltunk. A fiúkat fűtötte a visszavágás vágya az őszi 0-3-ért, ami a hosszabbításban összejött. Gratulálok a csapatnak, de a DVTK-nak is, mert sok ügyes játékosuk van.