Összefoglaló 2021. március 27., szombat

U19: KTE - DVTK 2-4 (0-3)

Remek első félidei teljesítménnyel alapozta meg újabb győzelmét a DVTK U19-es együttese. A B csoport 5. fordulójában Vincze Richárd csapata a szünetre háromgólos előnyt szerzett, amit a fordulás után sikerült még tovább növelni az alföldiek ellen. A hajrában a Kecskemét ugyan valamelyest kozmetikázott az eredményen, de a diósgyőri sikert így sem fenyegette veszély.

U19: KTE - DVTK 2-4 (0-3)



Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 5. forduló

Kecskeméti TE LA U19 – Diósgyőri VTK U19 2-4 (0-3)

Kecskemét, Széktói stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Zahorán János (Nagy Zoltán, Kató Benedek).

Kecskeméti TE LA U19: Cseh B. – Perlaki Sz., Bellák M., Huszka B., Csúri D., Faragó B., Kotróczó P., Nagy L., Bányai D., Kuchta G., D. Reis Teixeira. Vezetőedző: Lóczi Péter. 
Diósgyőri VTK U19: Bánhegyi B. – Mrva P., Jurek G., Holló P., Rostás A., Bartha R., Kundrák G., Bernáth B., Molnár R., Bencsík D., Magyar L. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Csere: Jurek G. helyett Kacsó B. a 46., Holló P. helyett Illés B. a 64., Bartha R. helyett Berki P. a 64., Huszka B. helyett Busa V. a 66., Nagy L. helyett Bogdán B. a 72., Bernáth B. helyett Peisser S. a 72., Molnár R. helyett Kanálos P. a 72., Kuchta G. helyett Pető B. a 83. percben.

Gólszerző: Molnár R. (0-1) a 24., Molnár R. (0-2) a 37., Bencsík D. (0-3) a 38., Illés B. (0-4) a 70., Faragó B. (1-4) a 84., Perlaki Sz. (2-4) a 90. percben. 

Lóczi Péter: - Gratulálok a Diósgyőrnek, kegyetlenül kihasználták a védekezési hibáinkat, megérdemelten nyertek. A második félidőre mi is felébredtünk, de későn kezdtünk hajrázni, így csupán a szépítésre futotta a csapat erejéből. 

Vincze Richárd: - Az első félidőben tökéletes játékot nyújtottunk. Minden szempontból irányítottuk, kézben tartottuk a mérkőzést, nem engedtük, hogy bármi is kizökkentsen minket a ritmusunkból. A mérkőzés hajrájáig közel ugyanezt a képet láthattuk, az utolsó tíz perc miatt viszont egy kicsit mérges vagyok. Annak viszont kimondottan örülök, hogy U17-esként Illés Bálint gólt tudott szerezni, gratulálok neki és természetesen az egész csapatnak is.