Összefoglaló 2021. március 27., szombat

U12: DVTK - SVFS 8-0 (2-0)

Az első félidőben még visszafogottabb, a fordulás után viszont már sokkal jobb teljesítményt nyújtott a DVTK U12-es együttese. A Sajóvölgye Focisuli korosztályos csapata ellen a szünetig kétgólos előnyt szereztek a piros-fehérek, amit a második félidőben újabb találatok követtek. A DVTK U12 ilyen arányban is megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

U12: DVTK - SVFS 8-0 (2-0)


Kiemelt U12-es bajnokság, 
Északkeleti csoport, 13. forduló

Diósgyőri VTK U12 – Sajóvölgye Focisuli U12        8-0 (2-0)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Kiss Balázs (Tóth Ádám, Jakab Gyula).

Diósgyőri VTK U12: Varga H. – Hajdú R., Birk B., Kristóf Z., Lupkovics G., Pápai O., Sallai K., Riczu Gy., Berta Cs. Csere: Márton Gy., Katona T., Krompaszki Gy., Ónodi M., Tóth B., Papp B., Kerekes B., Meggyesfalvi B. Vezetőedző: Kiser László, Szakál Csaba.
Sajóvögye Focisuli U12: Stubna N. – Kacsándi O., Herbák M., Dostal D., Sivák M., Lakatos R., Kubinyecz I., Gulyás B., Táth D. Csere: Szabó B., Iványik N., Beregszászi F., Juhász B. Vezetőedző: Kovács Roland.

Gólszerző: Tóth B. (1-0) a 17., Papp B. (2-0) a 21., Pápai O. (3-0) a 33., Pápai O. (4-0) a 34., Kristóf Z. (5-0) a 37., Lupkovics G. (6-0) a 38., Győrfi L. (7-0) a 48., Kristóf Z. (8-0) az 58. percben. 


Kiser László: - Nehezen lendültünk játékba, amiben az is közrejátszott, hogy egy szervezett és jól játszó Sajóvölgyével találkoztunk. Az első félidő közepétől azonban átvettük az irányítást, innentől kezdve jól és kezdeményezően futballoztunk, ami a szerzett gólok számában is megmutatkozott. 
Kovács Roland: - Játékosaim mindent megtettek a pályán. Az első félidőben partiban voltunk az ellenfelünkkel, utána azonban szépen lassan felőröltek bennünket. Gratulálok a Diósgyőrnek, valamint sok sikert kívánok volt játékosomnak, Pápai Olivérnek a további pályafutásához.