Összefoglaló 2021. március 27., szombat

DVTK - MTK 0-1 (0-1)

A Simple Női Liga 15. fordulójában az MTK Hungáriát fogadta a DVTK női labdarúgó csapata. A vendégek már az első félidő elején előnybe kerültek, amit a mérkőzés lefújásáig meg is tartottak.

DVTK - MTK 0-1 (0-1)

Simple Női Liga 15. forduló

DVTK - MTK Hungária FC 0-1 (0-1)

Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Kulcsár Katalin (Török Katalin, Bencze András)
DVTK: Schildkraut - Bradić, Nagy M., Palama, Barker - Vig, Stackel, Sandu, Voila - Byrne, Vachter. Vezetőedző: Fórizs Sándor
MTK Hungária FC: Samu - Pápai E., Mayer, Németh L., Szemán-Tóth, Csányi D., Diószegi, Kocsán, Pinczi, Bokor B., Curless. Vezetőedző: Tóth Mihály


 

Csere: Vig helyett Higgins a 69., Pápai E. helyett Boyle a 72., Pinczi helyett Stefán a 72., Mayer helyett Legendás a 80., Diószegi helyett Stephens a 80., Kocsán helyett Farádi-Szabó a 87., Byrne helyett Branyiczki a 90. percben.
Sárga lap: Palama a 40., Csányi D. a 71., Voila a 73., Mayer a 80., Fórizs S. a 84., Nagy M. a 91. percben.
Gólszerző: Pápai E. (0-1) a 12. percben.


Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Sokat elmond a mai mérkőzésről, hogy a meccs egyik legjobbja a vendégek kapusa, Samu Anna volt. Ugyanakkor az is igaz, hogy olyan gólt kaptunk, ami ezen a szinten nem elfogadható. Gratulálunk a vendégeknek a győzelemhez, mi pedig azon leszünk, hogy szerdán hazai pályán kiharcoljuk a kupadöntőt az Astra ellen!