Összefoglaló 2021. március 31., szerda

U17: Fehérvár – DVTK 2-2 (0-1)

Pontot szerzett az idei esztendő első bajnoki mérkőzésén a DVTK U17-es csapata. A piros-fehérek a Mol Fehérvár FC vendégeként Gulyás Márk találatával szereztek vezetést, amit a fordulás után a hazaiak kiegyenlítettek. Húsz perccel a lefújás előtt Balázsi Levente ismét a Diósgyőrt juttatta előnyhöz, de erre a Fehérvár megint válaszolt, így 2-2-es döntetlennel zárult a találkozó.

U17: Fehérvár – DVTK 2-2 (0-1)



Országos U17-es bajnokság, 
A csoport, 2. forduló

MOL Fehérvár FC U17 – Diósgyőri VTK U17    2-2 (0-1)

Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Dávid Roland (Güldner Ádám, Sáfárik Patrik János).

MOL Fehérvár U17: Dulka Z. – Kuczi Zs., Horváth G., Forgó G., Szombati B., Kovács B., Menyhárt Zs., Tóth T., Nádudvari B., Gulyás A., Salacz M. Vezetőedző: Simek Péter. 
Diósgyőri VTK U17: Bánhegyi B. – Regdánszki M., Komlósi B., Balázs P., Illés B., Gulyás M., Jurek G., Peisser S., Csorba Gy., Balázsi L., Nahaj N. Vezetőedző: Bém Gábor.

Csere: Salacz M. helyett Babos B. az 53., Illés B. helyett Horváth Zs. az 53., Gulyás M. helyett Vincze D. a 62., Csorba Gy. helyett Hetyei Sz. a 62., Menyhárt Zs. helyett Csepregi B. a 68., Kuczi Zs. helyett Vadkerti N. a 74., Balázs P. helyett Szloboda Á. a 83. percben. 

Gólszerző: Gulyás M. (0-1) a 36., Horváth G. (1-1) az 53., Balázsi L. (1-2) a 70., Kovács B. (2-2) a 80. percben. 

Simek Péter: -  Nagyszerű mérkőzést játszottunk egy futballozni akaró ellenféllel szemben. Számomra ez külön öröm, mert nem mindig ez a jellemző. Mindkét csapat szerette volna megnyerni a találkozót, de összességében reális a döntetlen. Az iramra sem lehetett panasz és taktikai szempontból is sokat lehet tanulni ebből az összecsapásból.

Bém Gábor: - Nekünk novembertől ez volt az első tétmérkőzésünk, a Fehérvár ezzel szemben már ötöt játszott. Talán a hazaiak ebből a szempontból előnyben voltak, ennek ellenére a csapat maximálisan odatette magát. Nagyon jó iramú találkozó volt, amely megmutatta, hogy a védekezésből a támadásba történő átmeneteknél vannak még hiányosságaink. Ezen kell javítani, pontosítani az előttünk álló időszakban. A saját posztján mindenki megtette a magáét, annak viszont külön örülök, hogy az U16-ból két játékosunk, Horváth Zsolt és Komlósi Bence is jó teljesítményt nyújtott. Sajnálom, hogy a gólokon kívül kialakított 4-5 helyzetből nem sikerült újra betalálni, de elégedett vagyok a csapat teljesítményével, hozzáállásával.