Összefoglaló 2021. április 3., szombat

U19: DVTK - PAFC     1-1 (1-1)

Ismét döntetlen született a DVTK és a Puskás Akadémia U19-es csapatának egymás elleni mérkőzésén. Erre a jelenlegi szezonban már harmadszor volt példa, kétszer a bajnokságban, egyszer a felkészülési időszakban. Ezúttal a felcsútiak szereztek vezetést, amit a DVTK nem sokkal az első félidő vége előtt Bartha találatával egyenlített ki.

U19: DVTK - PAFC     1-1 (1-1)


Országos U19-es bajnokság, 
B csoport, 6. forduló

Diósgyőri VTK U19 - Puskás Akadémia FC U19    1-1 (1-1)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Pádár Szabolcs (Kasza Dénes, Juhász Bálint).

Diósgyőri VTK U19: Bajnai G. – Mrva P., Jónyer K., Kacsó B., Rostás A., Molnár R., Bartha R., Kundrák G., Bencsík D., Magyar L., Bernáth B. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Puskás Akadémia FC U19: Nagy Sz. – Berekali M., Alaxai Á., K. Janyichij, Sárközi K., Lőrinc D., Szin F., Vita D., Haffner A., Gazdag V., Mayer J. Vezetőedző: Székely Gábor. 

Csere: Bencsík D. helyett Holló P. az 57., Sárközi K. helyett Rabi D. a 63., Lőrinc D. helyet Muth M. a 77., Kacsó B. helyett Vincze D. a 78., Bartha R. helyett Kanálos P. a 78., Kundrák G. helyett Dankó N. a 82., Haffner A. helyett Bika Z. a 92. percben.  

Gólszerző: Haffner A. (0-1) a 37., Bartha R. (1-1) a 40. percben. 


Vincze Richárd: - Augusztus óta két bajnokin és egy edzőmeccsen találkoztunk egymással. A három közül ez volt a legmagasabb színvonalú meccs. Magas intenzitású meccs volt, taktikai szempontból pedig mindkét csapat komoly teljesítményt tett le a pályára. A játékosaink mindent betartottak, amit megbeszéltünk, de a fociban van egy másik csapat is, a Puskás pedig hozzánk hasonlóan szintén kitűnő teljesítményt nyújtott. Ha kikaptunk volna, akkor is elégedett lennék, mert jó meccset játszottunk, a fiúk pedig jól végezték a dolgukat, s ez a legfontosabb. 

Székely Gábor: - Ebben a szezonban ez a harmadik 1-1-es mérkőzésünk a DVTK-val. Abszolút reális a végeredmény, mert egyenlő erők küzdöttek egymással, hatalmas taktikai csatát láthattunk a pályán. A Diósgyőr is megnyerhette volna a mérkőzést, de nekünk is volt lehetőségünk arra, hogy megszerezzük a három pontot. Gratulálok a hazaiaknak, jól futballoztak. Várjuk őket Felcsúton, remélem ott is hasonló meccset játszunk majd.