Összefoglaló 2021. április 3., szombat

U15: Illés - DVTK 3-0 (3-0)

Nem járt sikerrel az ország túlsó végében a DVTK U15-ös csapata. Az Illés Akadémia-Haladás elleni bajnokin a hazaiak már az ötödik percben vezetést szereztek, amit nem sokkal később tovább növeltek. A DVTK hiába futballozott mezőnyfölényben, a szombathelyiek még a szünet előtt harmadszor is betaláltak, amivel végképp eldöntötték a mérkőzés sorsát.

U15: Illés - DVTK 3-0 (3-0)


Országos U15-ös bajnokság, 22. forduló

Illés Akadémia-Haladás U15 – Diósgyőri VTK U15 3-0 (3-0)

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Árpád Alex Márk (Réthy Benedek, Ferencsák Barna).

Illés Akadémia-Haladás U15: Németh H. – M. Stefanich, Wolf G., Balikó Á., Katona I., Kopácsi Á., Szentkirályi G., Bodrogi B., Kopácsi B., Horváth A., Bolla B. Vezetőedző: Németh Richárd.
Diósgyőri VTK U15: Dojcsák B. – Bathó T., Bodnár B., Homenszki R., Vass L., Sáreczki Sz., Macsó M., Lichy K., Bodnár T., Boros B., Silimon L. Vezetőedző: Kovács Ádám. 

Csere: Wolf G. helyett Takács-Földes a 41., Horváth A. helyett Sabia R. a 41., Kopácsi B. helyett Bonchis O. az 50., Vass L. helyett Bacsa B. az 54., Sáreczki Sz. helyett Gál B. az 59., Bodnár T. helyett Briz Cs. az 59., Szentkirályi G. helyett Koós R. a 60., Kopácsi Á. helyett Csörnyei Zs. a 63., Boros B. helyett Pikó M. a 63., Bathó T. helyett Barta D. a 63., Katona I. helyett Horváth B. a 70. percben.

Gólszerző: Katona I. (1-0) az 5., Bolla B. (2-0) a 8., Wolf G. (3-0) a 34. percben.

Németh Richárd: - Jól kezdtük a mérkőzést, mert gólra gólt tudtunk szerezni. Ezután kiegyenlítetté vált a játék, de a szünet előtt egy kontratámadás végén végképp eldöntöttük a három bajnoki pont sorsát. 

Kovács Ádám: - A labdabirtoklás terén a mérkőzés egészében nagy fölényünk volt, de a támadó harmadban ezt nem tudtuk érvényesíteni. A jól kontrázó ellenfelünk kihasználta a labdavesztéseinket, és megérdemelten nyerte meg a találkozót.