Összefoglaló 2021. április 10., szombat

U15: Fehérvár - DVTK 3-1 (1-1)

Húsz perc játék után került előnybe a MOL Fehérvár csapata a DVTK U15 elleni bajnokin, de ezt a hátrányt alig két perc leforgása alatt egalizálta Kovács Ádám csapata. A szünetig nem változott az eredmény, a fordulás után viszont a fehérváriak kétszer is betaláltak, így végül otthon tartották a három bajnoki pontot.

U15: Fehérvár - DVTK 3-1 (1-1)


Országos U15-ös bajnokság, 23. forduló

Mol Fehérvár FC U15 - Diósgyőri VTK U15    3-1 (1-1)

Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Szabó László (Burján István, Riba Áron).

MOL Fehérvár FC U15: Fodor-Papp T. – Tóbiás B., Ódor M., Kiss Á., Németh P., Szigethy Z., Toghia P., Csala M., Végh K., Cserkuti-Németh O., Héger B. Vezetőedző: Zimmermann Tamás. 
Diósgyőri VTK U15: Németh B. - Bathó T., Bodnár B., Bacsa B., Homenszki R., Vass L., Sáreczki Sz., Lichy K., Bodnár T., Boros B., Silimon L. Vezetőedző: Kovács Ádám. 

Csere: Sáreczki Sz. helyett Gál B. a 41., Tóbiás B., helyett Markos R. az 50., Végh K. helyett Gruber Á. a 64., Héter B. helyett Király D. a 64., Bacsa B. helyett Deményi Z. a 64., Vass L. helyett Briz Cs. a 64., Bathó T. helyett Macsó M. a 68., Lichy K. helyett Bánk A. a 68., Bodnár T. helyett Molnár Á. a 68., Csala M. helyett Saja A. a 71., Cserkuti-Németh O. helyett Fiedler G. a 71. percben. 

Gólszerző: Csala M. (1-0) a 20., Bathó T. (1-1) a 22., Németh P. (2-1) a 68., Király D. (3-1) a 75. percben. 

Zimmemann Tamás: - Nagyon intenzív mérkőzést játszottunk, mindkét csapat felvállalta a játékot. Jó volt az ellenfél is, változatos találkozón vagyunk túl. Számomra nagy öröm, hogy meg tudtuk verni a Diósgyőrt. 

Kovács Ádám: - Az eredmény ellenére dicséret illeti a srácokat, mert mindent megtettek ezen a mérkőzésen. Az első félidőben jól játszottunk , helyzeteink voltak, amit az ellenfél kapusa nagy bravúrokkal tudott védeni. A második félidőben a Fehérvár kihasználta a hibáinkat, és megszerezte a győzelmet.