Összefoglaló 2021. április 10., szombat

U13: DVTK - Nyíregyháza 2-2 (1-2)

Fordulatos bajnoki mérkőzést játszott egymással a DVTK és a Nyíregyháza Spartacus U13-as csapata. Bordás Benedek szerzett vezetést a piros-fehéreknek, de a szünetben már a szabolcsiak álltak jobban. Béres Balázs egyenlített, ezután a győzelem is benne volt a mérkőzésben, de több helyzet és egy tizenegyes is kimaradt a második játékrészben.

U13: DVTK - Nyíregyháza 2-2 (1-2)


Kiemelt U13-es bajnokság, 
Északkeleti csoport, 15. forduló

Diósgyőri VTK U13 - Nyíregyháza Spartacus FC U13 2-2 (1-2)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Papp Róbert, Tóth Lukács Olivér. 

Diósgyőri VTK U13: Gyuricskó B. - Lippai A., Farkas R., Meggyesfalvi B., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Bordás B., Juhos Á., Vinga Z., Gulácsi M. Csere: Balázs T., Béres B., Gyebróczki D., Dudás B., Boda D., Baranyi B. Vezetőedző: Sipos Gergő
Nyíregyháza Spartacus FC U13: Ress B. - Selymes V., Bába P., Molnár B., Sándorfi B., Kovács M., Barta T., Bagoly Á., Csubák B., Hegedűs B., Majoros M. Csere: Galicz M., Volosinovszki G., Volosinovszki P., Kranyik N., Melich M., Szilágyi H. Vezetőedző: Marcsek Zoltán. 

Gólszerző: Bordás B. (1-0) a 6., Kovács M. (1-1) a 16., Bagoly Á. (1-2) a 23., Béres B. (2-2) a 40. percben. 


Sipos Gergő: -  Két ellentétes félidőt produkáltunk. Az első játékrészben kapkodva, a befejezést siettetve futballoztunk. A másodikban viszont egyértelműen feljavult a teljesítményünk. Megvoltak a helyzeteink, de ezeket nagyrészt nem tudtuk gólra váltani. Gratulálok a Nyíregyházának. 

Marcsek Zoltán: - Nagyon jó iramú és színvonalas találkozón vagyunk túl, amelyet kiváló ellenféllel szemben játszottunk le. Természetesen bravúr a pontszerzés, hiszen egy kiemelt akadémiai csapattal találkoztunk, ahol nagyon ügyes gyerekek futballoznak. Szerencsére azonban mi is olyan edzettségi állapotban vagyunk, ami lehetővé teszi, hogy partiban legyünk egy ilyen mérkőzésen is. Gratulálok a játékosoknak, ez a teljesítmény mindenképpen előre vezet.