Összefoglaló 2021. április 10., szombat

U12: DVTK - Nyíregyháza 3-1 (0-1)

A vendég Nyíregyháza kezdte jobban az U12-es bajnoki mérkőzést, hiszen az első félidő után vezettek a szabolcsiak. A második félidőben azonban a listavezető DVTK dominálta a játékot. Kerekes Benett előbb egyenlített, majd Kristóf Zalán duplájának köszönhetően a piros-fehérek itthon tartották mindhárom bajnoki pontot.

U12: DVTK - Nyíregyháza 3-1 (0-1)


Kiemelt U12-es bajnokság, 
Északkeleti csoport, 15. forduló

Diósgyőri VTK U12 – Nyíregyháza Spartacus FC U12 3-1 (0-1)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Kovács Kálmán. 

Diósgyőri VTK U12: Varga H. - Zaccaria Zs., Krompaszki Gy., Birk B., Kristóf Z., Lupkovics G., Győrfi L., Kerekes B., Meggyesfalvi B. Csere: Riczu Gy., Katona T., Ónodi M., Bordás B., Papp B., Tóth B., Sallai K., Hajdú R., Berta Cs. Vezetőedző: Kiser László, Szakál Csaba.
Nyíregyháza Spartacus FC U12: Simon F. - Villás G., Király M., Uray K., Novák B., Juhász M., Mészáros Sz., Rácz A., Kosztyu K. Csere: Dudás M., Mátyás G., Takács M., Kondor T., Pradlik Cs. Vezetőedző: Tudja Dávid.

Gólszerzők: Király M. (0-1) a 12., Kerekes B. (1-1) a 46., Kristóf Z. (2-1) az 53., Kristóf Z. (3-1) az 59. percben. 


Szakál Csaba: - Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogyan elterveztük. Egy egyéni hiba után az ellenfelünk vezetést szerzett. A szünetben átbeszéltük a problémákat, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a folytatásban egészen más játékot nyújtottunk. Szépen építettük fel a támadásainkat, de a végjátékban nem voltunk elég pontosak. Örülünk a győzelemnek, de gratulálunk a sportszerű és jó erőkből álló Nyíregyházának is. 

Tudja Dávid: - Nagyon harcias és színvonalas mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat előtt akadtak lehetőségek, amelyekből a hazaiak jöttek ki jobban. Gratulálunk a DVTK-nak, nemcsak a győzelemhez, hanem a bajnoki címhez is, amit már csak matematikailag kell bebiztosítaniuk.