Országos U14-es bajnokság, 26. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Várda Labdarúgó Akadémia U14 4-3 (1-2)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Skarupa Tamás (dr. Vigh Tünde, Fogarassy Róbert).

Diósgyőri VTK U14: Balázs Á. - Soltész B., Ferenczi S., Jászberényi P., Derzsényi Á., Kiss B., Kiss L., Zanócz Á., Jecs M., Rem D., Kapitány G. Vezetőedző: Nagy Attila.

Várda Labdarúgó Akadémia U14: Tóth M. - Perpék Sz., Németh V.., Badari M., M. Ostrovka, Kun Á., Barati L., Kancsij A., Molnár M., Kozma Zs., Szabó M. Vezetőedző: Márton István. 

Csere: Badari M. helyett Siksai H. a 41., Barati L. helyett Kiss I. a 41., Derzsényi Á. helyett Szakos B. a 44., Soltész B. helyett Bedő M. az 57., Jecs M. helyett Hajdú D. az 57., Molnár M. helyett Buda B. az 57., Ferenczi S. helyett Béres D. a 66., Kiss L. helyett Holló M. a 66. percben. 

Gólszerző: Kun Á. (0-1) a 19., Kancsij A. (0-2) a 36. Kaptiány G. (1-2) a 39., Kiss B. (2-2) a 46., Jászberényi P. (3-2) az 52., Németh V. (3-3) a 70., Kiss B. (4-3, 11-esből) a 77. percben. 


Nagy Attila: - Nagy küzdelem zajlott a pályán, nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Kétgólos hátrányból jöttünk vissza, jó volt látni, hogy a nagyszerű küzdő szellemhez ezúttal megfelelő játék is párosult. Ez pedig örömteli sikerhez vezetett. A győzelem teljesen megérdemelt, amihez gratulálok a csapat minden egyes tagjának. 

Márton István: - A múlt heti mérkőzés kihagyásával kiestünk a korábbi jó ritmusunkból. Nem találjuk régi önmagunkat, nagyon kevés párharcot nyerünk meg, így volt ez a mostani találkozón is. Rengeteg a pontatlanság, a helyezkedési hiba. Ennek ellenére Diósgyőrben is tudtunk vezetni 2-0-ra, sőt 2-1-nél kapufát is lőttünk. Ezután viszont sokat hibáztunk, emiatt a DVTK többször is mögénk tudott kerülni, helyzeteket alakítottak ki, gólokat szereztek. Jól játszottak, egy pillanatig sem adták fel, gratulálok a hazai csapatnak.