Összefoglaló 2021. május 2., vasárnap

U12: Eger - DVTK  0-3 (0-0)

Nem hozott gólt a DVTK U12-es bajnokcsapatának szezonzáróján az első félidő. A fordulás után azonban a piros-fehérek háromszor is betaláltak. Kristóf Zalán duplázott, rajta kívül pedig Győrfi Levente is betalált a hevesiek hálójába. A DVTK korosztályos együttese így magabiztos győzelemmel zárta a bajnokságot.

U12: Eger - DVTK  0-3 (0-0)


Kiemelt U12-es bajnokság, 
Északkeleti csoport, 18. forduló

Eger SE U12 - Diósgyőri VTK U12 0-3 (0-0)

Eger, Felsővárosi Sporttelep, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Nyitrai Gergő (Németh Márk, Máté Attila Bendegúz).

Eger SE U12: Tarnóczi N. - Tóbik S., Kovács Á., Bodnár Zs., Jónás B., Országh A., Viszokai V., Sebestyén Cs., Szabó Á. Csere: Sztrapkovics B., Szabó Á., Kovács B., Hegyi B., Seres N., Nyolcas B., Tuza Z. Vezetőedző: Gyetván Krisztián.

Diósgyőri VTK U12: Varga H. - Márton Gy., Krompaszki Gy., Bordás B., Kristóf Z., Lupkovics G., Sallai K., Meggyesfalvi B., Berta Cs. Csere: Szemán Á., Zaccaria Zs., Katona T., Ónodi M., Hajdú R., Papp B., Győrfi L., Kerekes B., Tóth B. Vezetőedző: Kiser László, Szakál Csaba. 

Gólszerző: Kristóf Z. (0-1) az 52., Kristóf Z. (0-2) az 56., Győrfi L. (0-3) az 57. percben. 

Gyetván Krisztián: - Egészen színvonalas mérkőzést tudtunk játszani a DVTK-val, akik ezúttal is bizonyították, hogy nem érdemtelenül nyerték meg a bajnokságot. Az utolsó tíz percet leszámítva, teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a vendégeknek, szemre is tetszetősen játszott a csapat, a gyerekek a korukat meghazudtolva éretten futballoztak. Büszke vagyok a fiúk teljesítményére, még akkor is, ha az eredmény számunkra nem jól alakult. Dolgozunk tovább, hogy még jobbak legyünk. Gratulálunk a bajnokcsapatnak. 

Szakál Csaba: - A mérkőzés kezdetétől fogva támadó szellemben és kezdeményezően léptünk fel. Az ellenfél térfelén viszont nagy kapkodás, türelmetlenség, sok technikai és ki nem kényszerített hiba jellemezte az első félidei játékunkat. Mindezek ellenére több ígéretes lehetőség is adódott előttünk, amit sajnos nem tudtunk kihasználni. A középpályán a visszatámadásaink, visszazárásaink lassúnak bizonyultak, így labdavesztés után az egriek néhány kontratámadását sem tudtuk idejében megállítani. A szünetben átbeszéltük a problémákat, így a srácok még jobb felfogásban mentek vissza a pályára. A második játékrészben nagy fölényben játszottunk, de az első találatot csak az utolsó tíz percen belül tudtuk megszerezni. Ez megnyugtatta a srácokat és rövid időn belül két újabb gólt is szereztünk, eldöntve ezzel a mérkőzést. Gratulálunk partnerklubunk játékosaink, és további jó munkát kívánunk az ott dolgozó szakembereknek.