Április 29. -én csütörtökön vette kezdetét a rangos nemzetközi verseny, három diósgyőri lovassal a mezőnyben. A nyitónapon, a gyermek nagy kör versenyszámában taroltak a Szuhai testvérek. Szuhai Rodrigo, Chacco Boy nevű lovával végzett az élen, míg Ifj. Szuhai Gyula, Prethy Jacksonnal a második helyen zárt a 70 indulót számláló mezőnyben. Kisgergely Kata az ifjúsági kis kör versenyszámában a 12. helyen végzett az 52 indulóból.

Pénteken csapatversenyben szereztek újabb érmet a DVTK díjugratói. A gyermek magyar csapat a 2. helyen zárt Szuhai Rodrigoval és Ifj. Szuhai Gyulával a soraiban. Szombaton, Kisgergely Kata ismét az ifjúsági kis kör mezőnyének az első felében végzett, ezúttal a 11. helyen zárt a fiatal miskolci lovas Julius HV-val.

A záró, vasárnapi napon a gyermek nagydíj versenyszámában harmadik érmét is megszerezte Szuhai Rodrigo, amivel teljes lett a hétvégi kollekciója, az arany és az ezüstje mellé begyűjtött egy bronzot is. Ifj. Szuhai Gyula ugyanebben a versenyszámban a 7. helyen zárt a 42 indulóból.  

Eredmények

Csütörtök

Gyerek nagy kör

Szuhai Rodrigo 1. hely

Ifj. Szuhai Gyula 2. hely

Ifjúsági kis kör

Kisgergely Kata 12. hely

Péntek

Gyermek magyar csapat

Ifj. Szuhai Gyula és Szuhai Rodrigo 2. hely

Szombat

Ifjúsági kis kör

Kisgergely Kata 11. hely

Vasárnap

Gyermek nagydíj

Szuhai Rodrigo 3. hely

Ifj. Szuhai Gyula 7. hely