NB III: Tállya - DVTK tartalék 0-2 (0-0)

Tovább menetel a DVTK tartalék csapata az NB III-as bajnokságban. A keleti csoport 33. fordulójában a piros-fehérek a kiesés ellen menekülő Tállya KSE otthonából hozták el a három bajnoki pontot. Az első negyvenöt perc gólnélküli döntetlennel zárult, majd a 60. percen a fiatal Jurek Gábor révén szerzett vezetést a DVTK tartalék. A 0-2-es végeredményt bő tíz perccel a lefújás előtt Csávás Bence alakította ki.

U19: DVTK - Fehérvár 3-2 (1-2)

Nagy csatát, változatos küzdelmet, és végül diósgyőri győzelmet hozott a DVTK és a MOL Fehérvár FC U19-es csapatainak bajnoki mérkőzése. Vincze Richárd együttese kétszer is hátrányba került, de a hajrában sikerült másodszor is egyenlíteni, majd Berki Péter góljával megfordítani az állást.

U17: DVTK - PAFC 0-3 (0-2)

Két védelmi hibát kihasználva a bajnoki cím legfőbb várományosa kétgólos előnyt szerzett a DVTK U17-es együttesével szemben. A fordulás után a Puskás Akadémia tovább tudta növelni az előnyét az egyébként fegyelmezetten és szervezetten futballozó Diósgyőrrel szemben.

U16: DVTK - KTE 5-1 (1-1)

Negyed órányi játék után ugyan a DVTK U16-os csapata hátrányba került a Kecskemét elleni, hazai bajnoki mérkőzésen, a csapat azonban ettől nem esett kétségbe. A szünetig sikerült egyenlíteni, a második játékrészben pedig a piros-fehérek egyértelműen az alföldiek fölé kerekedtek. Gulyás Márk triplázott a négygólos hazai sikerrel zárult mérkőzésen.

U15: DVTK - Várda 1-1 (0-0)

Kiegyenlített és gólnélküli első félidőt követően a korosztályos válogatott Homenszki Ronáldó révén a DVTK U15-ös csapata szerzett vezetést a Kisvárda elleni bajnokin. Egészen a hajráig úgy nézett ki, hogy ez a találat eldönti a bajnoki pontok sorsát, de az összecsapás végén a szabolcsiak egy szöglet után egyenlíteni tudtak.

U14: DVTK - Várda 4-3 (1-2)

Izgalmas, változatos, fordulatos mérkőzést játszott egymással a két keleti, piros-fehér csapat. A találkozót a Kisvárda kezdte jobban, ám a kétgólos hátrányba került DVTK  még a szünet előtt szépített, utána pedig meg is fordította a találkozót. A hajrában ugyan a szabolcsiak egyenlíteni tudtak, de Kiss Bálint büntetője végül hazai győzelmet eredményezett.

U13: Eger - DVTK 0-8 (0-4)

Bajnok lett a DVTK U13-as csapata. Sipos Gergő fiai az utolsó fordulóban, magabiztos győzelemmel biztosították be az előséget. Az egri szezonzárón húsz percet kellett várni az első diósgyőri gólra, ezután viszont futószalagon érkezett a többi. A piros-fehérek nyolcig megsem álltak. Az U13-as korosztály 47 ponttal zárta a bajnokságot, egy ponttal megelőzve a második helyen végzett Kisvárda együttesét.

U12: Eger - DVTK  0-3 (0-0)

Nem hozott gólt a DVTK U12-es bajnokcsapatának szezonzáróján az első félidő. A fordulás után azonban a piros-fehérek háromszor is betaláltak. Kristóf Zalán duplázott, rajta kívül pedig Győrfi Levente is betalált a hevesiek hálójába. A DVTK korosztályos együttese így magabiztos győzelemmel zárta a bajnokságot.

U10: Honvéd - DVTK 8-8

A koronavírus járvány miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség hosszú hetekig szüneteltette a kisebb korosztály versenyeit. A Bozsik Program azonban rövidesen újraindul, valamint a tervek szerint a Titánium Liga is folytatódik májusban. Éppen ezért a DVTK U10-es csapata felkészülési mérkőzést játszott a Honvéd vendégeként. A gólgazdag találkozón végül döntetlen született. A mérkőzés 4x20 perces volt.

LU19: DVTK - DEAC 3-6 (1-3)

Egyre több jelét mutatja a fejlődésnek a DVTK leány U19-es csapata. Ez ugyan ezúttal a pontszerzésben nem látszott, viszont a csapat teljesítményében egyértelműen lemérhető. A DEAC ellen sikerült megszerezni a vezetést, ezután viszont fordítottak a hajdúságiak. Ettől függetlenül Roza László csapata végig igyekezett megnehezíteni esélyesebb ellenfele dolgát.

LU14: DVTK - Eger 4-5 (1-3)

Gyors szélsőinek köszönhetően a második félidő elejére  négygólos előnyt szerzett a vendég egri csapat a DVTK LU14 elleni bajnoki találkozón. A piros-fehérek azonban az utolsó húsz percben nagy hajrát indítottak, és szorossá tudták tenni a találkozót. Gyenes András együttese hibába mutatott többet játékban, a pontszerzés ezúttal elmaradt.