Összefoglaló 2021. május 5., szerda

U17: DVTK - FTC 0-4 (0-0)

A vendégcsapat győzelmével zárult a szerdán bepótolt U17-es bajnoki mérkőzés. A DVTK korosztályos együttese még a tavaszi idény első fordulójában fogadta volna a Ferencvárost, de akkor elhalasztották az összecsapást. Ezúttal gólnélküli első negyvenöt perc után a fővárosiak kihasználták a diósgyőri hibákat, így elvitték a három bajnoki pontot az edzőközpontból.

U17: DVTK - FTC 0-4 (0-0)


Országos U17-es bajnokság, 
A csoport, 1.forduló

Diósgyőri VTK U17 - Ferencvárosi TC U17    0-4 (0-0)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Nagy Csaba (Homonai Péter, Lengyel Dorina).

Diósgyőri VTK U17: Sz. Varga M. - Regdánszki M., Balázs P., Illés B., Gulyás M., Fercsák R., Varga Z., Vincze D., Vajda B., Szloboda Á., Nahaj N. Vezetőedző: Bém Gábor. 

Ferencvárosi TC U17: Tóth Z. - Szűcs J., Takács Á., Kaján N., Dragóner Á., Horváth M., Ulrich D., Ördög B., Kecskeméti T., Csabafi Sz., Zsélyi M. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás. 

Csere: Balázs P. helyett Ferencsik B. a 46., Gulyás M. helyett Hetyei Sz. a 46., Illés B. helyett Balázsi L. a 46., Regdánszki M. helyett Marok Á. az 58., Vajda B. helyett Elizeus Á. az 58., Ulrich D. helyett Birkás G. az 58., Ördög B. helyett Végh R. a 65., Horváth M. helyett  Dalnoki Á. A 75. percben. 

Gólszerző: Ulrich D. (0-1) az 57., Dalnoki Á. (0-2) a 78., Dalnoki Á. (0-3) a 87., Végh R. (0-4) a 88. percben. 

Bém Gábor: - A legnagyobb problémánk az volt, hogy labdabirtoklásban a Ferencváros felülmúlt bennünket. Ebből a szempontból csupán a találkozó bizonyos szakaszában tudtuk a kellő szintet hozni. Késésben voltunk, a védekezésünk és a támadásaink sem úgy működtek, mint korábban. Az ellenfél egyértelműen kihasználta az egyéni hibáinkat, ezért megérdemelték a győzelmet. 

Lucsánszky Tamás: - Az első félidőben is magabiztosan játszottunk, de akkor még kihagytuk a helyzeteinket. Egygólos vezetésünknél a DVTK előtt adódott egy nagy lehetőség, ám ezt a hazaiak is elhibázták. Ezután sikerült újabb gólokat szereznünk, így összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.