Az érvényben lévő szabályok értelmében a mérkőzéseket csak védettségi igazolvány birtokában lehet látogatni, illetve 18. életévüket be nem töltött személyek esetében csak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel látogatható az edzőközpont.

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettségi igazolványt (6 éves kor felett és 18 év alatt személyi igazolványt, vagy más személyi azonosításra alkalmas iratot) a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

A védettség tényének ellenőrzése a mérkőzés rendezőjének a feladata. Amennyiben ennek a klub nem tesz eleget, a bírság 100 ezer forinttól 1 millió forintig terjedhet, vagy akár egy éves bezárással is sújtható. A dokumentumokat a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrzik.

A védettségi igazolvány közokirat, a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználására a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokirat felhasználására vonatkozó jogkövetkezmények irányadóak.

A szülők, a szurkolók, a mérkőzések iránt érdeklődők a konténeröltözők melletti, oldalsó bejáraton közelíthetik meg a DVTK edzőközpont pályáit.