Beharangozó 2021. május 7., péntek

A Hatvant fogadja a DVTK tartalék

Közeledik a hajrá a labdarúgó NB III-ban. A DVTK tartalék csapata nagyszerű szériában van, hiszen az elmúlt nyolc mérkőzéséből hetet megnyert, így stabilan a táblázat középmezőnyében található. A Putnok és a Tállya után most ismét egy olyan együttes kerül a piros-fehérek útjába, aki a bennmaradásért küzd. A Hatvan elleni hazai mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik az edzőközpontban.

A Hatvant fogadja a DVTK tartalék


Csak védettségi igazolvány birtokában

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az edzőközpont területére 18 éven felüliek csak védettségi igazolvány birtokában léphetnek be, a 18 év alattiak pedig csak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérő felügyelete alatt látogathatják a mérkőzéseket.

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettségi igazolványt (6 éves kor felett és 18 év alatt személyi igazolványt, vagy más személyi azonosításra alkalmas iratot) a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

A védettség tényének ellenőrzése a mérkőzés rendezőjének a feladata. Amennyiben ennek a klub nem tesz eleget, a bírság 100 ezer forinttól 1 millió forintig terjedhet, vagy akár egy éves bezárással is sújtható.

A védettségi igazolvány közokirat, a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználására a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokirat felhasználására vonatkozó jogkövetkezmények irányadóak.

A DVTK Edzőközpont hazai lelátórészének befogadóképessége 280 fő, ennél több szurkolót a klub nem tud beengedni a mérkőzésre. 

NB III. Keleti csoport, 34. forduló

2021. május 8., szombat
17:00
DVTK tartalék - FC Hatvan

Zsivoczky Gyula: - Az időpont változáshoz igazodva átszerveztük a heti programot, így a fejeket is át kellett állítani arra, hogy vasárnap helyett szombaton lépünk pályára. Erre a módosításra nem foghatunk semmit, és nem is tesszük. Ötven pontot szerzetünk eddig, amiért a hétközi edzéseken és a bajnoki mérkőzéseken is kőkeményen megdolgozott a csapat. Maximálisan megbecsüljük ezt a teljesítményt, de a fiatal játékosainknak folyamatosan fejlődni kell a felnőtt futballban, ezért tovább szeretnénk haladni ezen az úton. Ennek része a győzelem is, úgyhogy semmiképp nem szeretnénk a bajnokság hajrájában lelassítani. A Salgótarjánhoz, a Putnokhoz és a Tállyához hasonlóan a Hatvan is veszélyes csapat. A keretükben képzett, jó játékosok is szóhoz jutnak, a jelenlegi helyzetük pedig egész biztos, hogy megkétszerezi a erejüket. Izgalmas, fordulatos mérkőzésre számítok, de ha a legutóbbi formánkat hozzuk, akkor a Hatvannal szemben megszerezzük a három bajnoki pontot.

Helyszín

Az NB III. Keleti csoport 34. fordulójának programja

2021. május 8, szombat
17:00
DVTK tartalék - FC Hatvan
17:30 Kisvárda Master Good II - BVSC-Zugló

2021. május 9., vasárnap
14:30 DVSC II - Tállya KSE
15:00 Balassagyarmati VSE - Tiszafüredi VSE
15:00 Sajóbábonyi VSE - Sényő-Carnifex FC
17:30 Mezőkövesd Zsóry II - Ceglédi VSE
17:30 Tiszakécskei LC - Salgótarjáni BTC
17:30 Jászberényi FC - Füzesgyarmati SK
17:30 Termálfürdő FC Tiszaújváros - Putnok FC
17:30 Gyöngyös AK - Mátra-Beton - Eger SE