Összefoglaló 2021. május 12., szerda

U17: Honvéd - DVTK 2-1 (2-0)

Nagyszerű mérkőzést játszott egymással a Honvéd és DVTK U17-es együttese. A fővárosiak ugyan az első félidőben kétgólos előnyt szereztek, ezután viszont egyértelműen a piros-fehérek akarata érvényesült. A hajrában Jurek Gábor a szépítő találatot is megszerezte, az egyenlítés viszont elmaradt. Ettől függetlenül a mutatott játék szempontjából remek teljesítményt nyújtott Bém Gábor csapata.

U17: Honvéd - DVTK 2-1 (2-0)


Országos U17-es bajnokság, 
A csoport, 5. forduló

Budapest Honvéd U17 - Diósgyőri VTK U17 2-1 (2-0)

Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ, néző. Játékvezetők: Wittner József (Góbi Soma Gábor, Török Bence).

Budapest Honvéd U17: Schrankó L. - Gera N., Polyák I., Tarcson A., Fehér B., Dénes A., Piltek M., Nagy Z., Rácz B., Morvai M., M. Moery. Vezetőedző: Farkas Tibor.

Diósgyőri VTK U17: Domonkos D. - Regdánszki M., Hetyei Sz., Balázs P., Illés B., Fercsák R., Elizeus A., Makok Á., Vincze D., Szloboda Á., Nahaj N. Vezetőedző: Bém Gábor.

Csere: Balázs P. helyett Vajda B. a 39., Illés B. helyett Sipos Zs. a 46., Fercsák R. helyett Gulyás M. a 46., Marok Á. Helyett Kiss P. a 46., Vincze D. helyett Jurek G. a 46., Tarcson A. helyett Kalocsány P. a 46., Dénes A. helyett Fábiánkovits I. az 55., M. Moery helyett Bezzeg O. a 64., Fehér B. helyett J. Haronisz a 80., Pilter M. helyett Polák K. a 80. percben. 

Gólszerző: Rácz B. (1-0) a 23., Rácz B. (2-0) a 39., Jurek G. (2-1) a 90. percben. 

Farkas Tibor: - Az első félidő kifejezetten magas intenzitású és színvonalú volt, ehhez mindkét csapat játéka kellett. Jobban éltünk a kinálkozó lehetőségekkel és kétgólos vezetésre tettünk szert. Második félidőben a pályára lépő négy diósgyőri csere megváltoztatta a játék képét. Veszélyesebben játszottak, viszont a mi kontránkikba is bőven volt veszély. Előbb is lezárhattuk volna a mérkőzést, de a kapott gól miatt sajnos izgalmas lett a mérkőzés vége. Gratulálok a játékosoknak. 

Bém Gábor: - Változatos, jó iramú mérkőzésen csak a gólok számában maradtunk alul. A második félidőt még elnéztem volna egy darabig, mert labdabirtoklásban és a helyzetek kialakításában magasan felülmúltuk ellenfelünket.