Összefoglaló 2021. május 15., szombat

U15: DVTK - Vasas 0-1 (0-1)

Szoros mérkőzést játszott a DVTK és a Vasas Kubala Akadémia U15-ös együttese. A bajnokság 28. fordulójában egy gól döntötte el a bajnoki pontok sorsát, amit a piros-kékek szereztek meg az első félidő hajrájához közeledve. A fordulás után is kiegyenlített játékot hozott az összecsapás, az eredmény azonban már nem változott.

U15: DVTK - Vasas 0-1 (0-1)


Országos U15-ös bajnokság, 28. forduló

Diósgyőri VTK U15 - Vasas Kubala Akadémia U15  0-1 (0-1)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők: Balogh Tamás (Géresi Gábor, Szoboszlay Péter).

Diósgyőri VTK U15: Dojcsák B. - Bathó T., Deményi Z., Bodnár B., Vass L., Sáreczki Sz., Macsó M., Bánk A., Lichy K., Bodnár T., Pikó M. Vezetőedző: Kovács Ádám. 

Vasas Kubala Akadémia U15: Ivanics L. - Aradi A., Laudán Cs., Márta L., Kalmár D., Grisik A., Kovács K., Borgula M., Molnár Cs., Simon Sz., Kovács K. Vezetőedző: Nagy Gábor.

Csere: Bodnár B. helyett Silimon L. a 41., Aradi A. helyett Nagy Á. az 54., Kovács K. helyett Kovács B. az 58., Bathó T. helyett Gál B. a 62., Vass L. helyett Molnár Á. a 62., Sáreczki Sz. helyett Barta D. a 62., Simon Sz. helyett Apáthy G. a 69., Kovács K. helyett T. Kapenadze a 69. percben. 

Gólszerző: Borgula M. (0-1) a 34. percben. 


Kovács Ádám: - Ez a mérkőzés volt a az eddigi legjobb a gyerekek fejlődése szempontjából. Jó csapat ellen játszottuk szoros mérkőzést.

Nagy Gábor: - A izgalmas, jó iramú mérkőzést játszottunk, a kultúráltan futballozó Diósgyőrrel szemben. Nekik is megvolt a lehetőségük a második félidőben, hogy kiegyenlítsenek, de 1-0-nál mi is lezárhattuk volna a találkozót. Kicsit hazabeszélve úgy gondolom, hogy megérdemelten szereztük meg a három bajnoki pontot.