NB III: DVTK tartalék - Gyöngyös 3-3  (1-1)

Hátrányba került, majd a szünetre egyenlített a tíz akadémista korú játékossal felálló DVTK tartalék a Gyöngyös elleni, hazai bajnoki mérkőzésen. A fordulás után Zsivoczky Gyula együttese kétgólos előnybe került, ám a hajrában a gyöngyösiek visszajöttek, és a hosszabbításban az egyik pontot megszerezték. Gólgazdag találkozón 3-3-as döntetlennel zárult a 90 perc.

U16: Újpest FC - DVTK 4-2 (2-1)

A fővárosban megrendezett bajnoki mérkőzést a DVTK U16-os csapata irányította, a piros-fehérek domináltak a játékban. A végeredmény azonban mégsem ezt tükrözi, mert az újpestiek pontrúgásokból és büntetőből eredményesek voltak, így otthon tartották mindhárom bajnoki pontot.

U15: DVTK - Vasas 0-1 (0-1)

Szoros mérkőzést játszott a DVTK és a Vasas Kubala Akadémia U15-ös együttese. A bajnokság 28. fordulójában egy gól döntötte el a bajnoki pontok sorsát, amit a piros-kékek szereztek meg az első félidő hajrájához közeledve. A fordulás után is kiegyenlített játékot hozott az összecsapás, az eredmény azonban már nem változott.

U14: DVTK - Vasas 3-3 (3-1)

Nagyszerű játékkal, a szünetre kétgólos előnyt szerzett a DVTK U14-es csapata a Vasas elleni bajnokin. Diósgyőri részről Tucsa Szilárd, Kapitány Gergő és Jecs Martin volt eredményes. A második félidőben azonban az angyalföldiek vissza tudtak jönni, így végül döntetlennel zárult a találkozó.

U10: DVTK - UTE 7-9 (1-1, 3-2, 2-6, 1-0)

Februárban a fővárosban, ezúttal viszont már a DVTK edzőközpontban találkozott egymással a Diósgyőr és az Újpest U11-es csapata. A felkészülési mérkőzés sok gólt és számos fordulatot hozott, melyből a vendégek jöttek ki jobban. A 4x20 perces találkozót végül az Újpest kétgólos különbséggel nyerte meg.