Simple Női Liga 3. helyért 1. mérkőzés

2021. május 22. szombat
17:00 DVTK - Astra-ALEF HFC-Üllő

Fórizs Sándor: - Régen eldöntöttem, hogy öt szép esztendőt követően jövőre nem én irányítom a DVTK női csapatát. Győztes mérkőzésen szeretnék búcsúzni Diósgyőrtől, mert ez azt is jelenti, hogy két mérkőzésen sikerül megszerezni a bronzérmet. Ugyanakkor azt is tudom, nehéz mérkőzés vár ránk, mert sok a sérültünk, ám mindent megteszünk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.

Helyszín

A találkozót a DVTK Edzőközpontban játsszák a csapatok. A találkozóra a belépés ingyenes. 

Magyarország Kormánya 194/2021. (IV. 26.) kormányrendelete lehetővé teszi - többek között - a labdarúgó-mérkőzések látogatását a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók számára.

Cím: 3533 Miskolc, Andrássy Gyula utca 61.

Csak védettségi igazolvány birtokában

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az edzőközpont területére 18 éven felüliek csak védettségi igazolvány birtokában léphetnek be, a 18 év alattiak pedig csak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérő felügyelete alatt látogathatják a mérkőzéseket.

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettségi igazolványt (6 éves kor felett és 18 év alatt személyi igazolványt, vagy más személyi azonosításra alkalmas iratot) a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

A védettség tényének ellenőrzése a mérkőzés rendezőjének a feladata. Amennyiben ennek a klub nem tesz eleget, a bírság 100 ezer forinttól 1 millió forintig terjedhet, vagy akár egy éves bezárással is sújtható.

A védettségi igazolvány közokirat, a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználására a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokirat felhasználására vonatkozó jogkövetkezmények irányadóak.

A DVTK Edzőközpont hazai lelátórészének befogadóképessége a női labdarúgó csapat mérkőzésein - a kötelezően kialakítandó sportzóna miatt - 140 fő, ennél több szurkolót a klub nem tud beengedni a mérkőzésre. 

Egymás ellen

Az idei bajnoki évadban három alkalommal találkoztak egymással a csapatok. A bajnokság 4. fordulójában idegenben győzött a DVTK, a 11. fordulóban az üllői csapat jelezte, hogy a játékoskeretében szereplő labdarúgók túlnyomó többségének COVID19 pozitív tesztjére hivatkozva nem tud elutazni a mérkőzésre. Az MLSZ Versenybizottsága 3-0-s gólkülönbséggel a DVTK javára igazolta a három bajnoki pontot. A Női Magyar Kupában  az Astra jutott be a döntőbe Diósgyőrben. Legutóbb pedig ismét a DVTK szerezte meg a három pontot Üllőn. 

Simple Női Liga 4. forduló

Astra-Alef HFC-Üllő - DVTK 1-3 (1-2)

Üllő Városi Sporttelep. Játékvezető: Hegyi Eszter (Bereczki Bence, Székely Gergő Ferenc)
Astra-Alef HFC-Üllő: Farkas K. - Rozmis, Gelb, Szakonyi, Vicsek, Sipos, Vidács, Vidovenyecz, Véninger, Erdész, Rácz Zs. Vezetőedző: Szász Ferenc
DVTK: Schildkraut - Palama, Nagy F., Nefrou, Boros K. - Barker, Oláh A., Sandu, Vachter - Kongouli, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor

Csere: Kongouli helyett Balázs Cs. az 58., Vicsek helyett Csizi a 73., Gelb helyett Nádudvari a 86., Szakonyi helyett Dikánová a 86., Oláh A. helyett Vig a 91. percben.
Sárga lap: Vachter a 21., Oláh A. a 28., Farkas K. a 78., Rozmis a 78., Boros K. a 82., Sipos a 88. percben.
Gólszerző: Bradić (0-1) a 12., Szakonyi (1-1) a 22., Vachter (1-2) a 30., Sandu (1-3) a 78. percben.

Női Magyar Kupa 5. forduló

DVTK - Astra-ALEF HFC-Üllő 1-3 (1-1)

Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Sándor Csaba (Gavalla-Kulcsár Judit, Sztányi Tibor)
DVTK: Schildkraut - Bradić, Nagy M., Palama, Voila - Barker, Stackel, Sandu, Vachter - Vig, Byrne. Vezetőedző: Fórizs Sándor
Astra-ALEF HFC-Üllő: Farkas K. - Rozmis, Kós P., Szakonyi, Vicsek, Sipos L., Vidács, Vidovenyecz, Vininger, Csizi, Dikanová. Vezetőedző: Szász Ferenc

Csere: Vig helyett Williamson a 31., Stackel helyett Higgins a 68., Kós P. helyett Gelb. a 68., Dikanová helyett Erdész a 80., Szakonyi helyett Király B. a 90+2. percben.
Sárga lap: Rozmis a 42., Szász Ferenc a 90+2., Palama a 90+2. percben.
Gólszerző: Sipos L. (0-1) a 21., Nagy M. (1-1) a 35., Sipos (1-2) a 62., Szakonyi (1-3 - tizenegyesből) a 83. percben.

Simple Női Liga 18. forduló

Astra-ALEF HFC-Üllő - DVTK 1-4 (0-2)

Üllői Várois Sporttelep, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Sipos Katalin (Vad Anita, Bizderi Nikolett)
Astra-ALEF HFC-Üllő: Farkas K. - Rozmis, Gelb, Kós P., Sipos L., Vidács, Vidovenyecz, Véninger, Erdész, Dikanová, Csizi. Vezetőedző: Szász Ferenc
DVTK: Ádám A. - Williamson, Nagy M., Palama, Barker - Vig, Voila, Sandu, Byrne - Higgins, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor

Csere: Higgins helyett Branyiczki a 39., Ádám A. helyett Schildkraut a 46., Vidovenyecz helyett Vicsek a 46., Dikanová helyett Nádudvari I az 59., Csizi helyett Király B. a 66., Sipos L. helyett Nádudvari II Branyiczki helyett Horváth L. a 82. percben.
Sárga lap: Sandu a 38. percben.
Gólszerző: Higgins (0-1) a 21., Sandu (0-2) a 31., Barker (0-3) a 48., Vicsek (1-3) a 70., Nádudvari I (1-4 öngól) a 84. percben.