Összefoglaló 2021. május 30., vasárnap

U16: Fehérvár - DVTK 2-2 (1-1)

Döntetlennel zárta a bajnokság második felét a DVTK U16-os csapata. A B csoport 14. fordulójában a piros-fehérek kétszer is hátrányba kerültek a MOL Fehérvár vendégeként, de mindkétszer sikerült egyenlíteni. Balázsi Levente az első gólját a 37. percben szerezte, másodszor pedig nem sokkal a lefújás előtt talált be.

U16: Fehérvár - DVTK 2-2 (1-1)


Országos U16-os bajnokság, 
B csoport, 14. forduló

MOL Fehérvár FC U16 - Diósgyőri VTK U16 2-2 (1-1)

Székesfehérvár, 100 néző. Játékvezetők: Horváth Tamás (Kapéter Jordána, Farkas Roland)

MOL Fehérvár FC U16:  Kovács M. - Pikács B., Gajdóczi K., Kiss Á., Rácz D., Berecz K., Borombós M., Pető M., Varga N., Gyenti K., Kiss M. Vezetőedző: Arany Dávid.

Diósgyőri VTK U16: Dojcsák B. - Ferencsik S., Gulyás M., Demeter M., Kövesi K., Sebestyén Á., Ferencsik B., Balázsi L., Sipos Zs., Varga Z., Gyenes F. Vezetőedző: Miskei Attila. 

Csere: Gyenes F. helyett Ördög Sz. a 46., Varga N., Kugler K. az 51., Sipos Zs. helyett Csicsvári D. a 65., Demeter M., helyett Vojtkó Á. A 77., Varga Z. helyett Németh Á. A 79., Pető M. helyett Karcag N. a 88. percben. 

Gólszerző: Gyenti K. (1-0) a 14., Balázsi L. (1-1) a 37., Gyenti K. (2-1) a 60., Balázsi L. (2-2) a 88. perben. 

Arany Dávid: - Csapatként küzdöttünk nagyot. A sportszerűség azt kívánta meg, hogy odategyük magunkat az utolsó mérkőzésen is. Egy fizikálisan erős ellenféllel találkoztunk, akik végig próbáltak letámadni. Hol sikerült kihoznunk a labdát, hol nem. Összességében igazságosnak tartom a döntetlent. A DVTK-nak voltak nagyobb helyzetei, de talán mezőnyben egy kicsit mi voltunk jobbak. Remek találkozó volt, gratulálok mindkét csapatnak. 

Miskei Attila: - Nagyon boldog és büszke vagyok arra, hogy ez a csapat fél év alatt mennyit fejlődött, egyénileg és csapatként is. Ez a legfontosabb, mert komoly értékei vannak ennek a korosztálynak. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki valamilyen formában segítette a munkánkat. Örülök, hogy az akadémia által kitűzött célt elértük, jövőre is a kiemelt osztályban tudunk futballozni, ezáltal a srácok fejlődési lehetősége továbbra is biztosítva van.