Összefoglaló 2021. május 30., vasárnap

U14: DVTK - UTE 2-1 (1-1)

A hajrában szerezte meg a győztes gólt és ezzel együtt a három bajnoki pontot a DVTK U14- együttese. A szezon utolsó fellépésén Nagy Attila csapata Szakos Bence találatával szerzett előnyt, de az első fél óra végéhez közeledve az Újpest egyenlíteni tudott. A csapatok egészen a hajráig döntetlenre álltak, de ekkor Jecs Martin betalált, így győzelemmel zárta a mérkőzést a Diósgyőr korosztályos csapata.

U14: DVTK - UTE 2-1 (1-1)


Országos U14-es bajnokság, 30. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Újpesti TE U14 2-1 (1-1)

DVTK edzőközpont, 60 néző. Játékvezetők: Feledy Roland (Zádori Zsolt, Vinter Béla Gábor).

Diósgyőri VTK U14: Balázs Á. - Kiss L., Ferenczi S., Szakos B., Derzsényi Á., Kapitány G., Kiss B., Béres D., Soltész B., Tucsa Sz., Rem D. Vezetőedző: Nagy Attila. 

Újpesti TE U14: Bánkuti K. - Mezey R., Y. Mukai, Törteli B., Cseh Á., Ulviczki T., Soós L., Narm I., Széphalmi Cs., Dudás B., Csuvikovszky K. Vezetőedző: Káfer Zsombor Lajos.

Csere: Derzsényi Á. Helyett Holló M. a 41., Tucsa Sz. helyett Hajdú D. a 46., Mezey R. helyett Demeter G. az 51., Narm I. helyett Varga D. az 51., Béres D. helyett Jecs M. az 52., Bánkuti K. helyett Posta Á. A 63., Törteli B. helyett Baranyai B. a 63., Dudás B. helyett Birkás-Kováts Á. A 75. percben. 

Gólszerző: Szakos B. (1-0) a 12., Cseh Á. (1-1) a 26., Jecs M. (2-1) a 79. percben.

Nagy Attila: - Az eredmény szempontjából végig kiélezett volt a mérkőzés. Ez abból adódott, hogy nagyon sok gólszerzési lehetőséget elpuskáztunk. Igyekeztünk felépíteni a támadásokat, amibe csúsztak hibák, pontatlanságok, és több esetben a befejezés nem volt sikeres. Eközben természetesen az ellenfél is ügyesen játszott. Az utolsó percben sikerült kiharcolni a győzelmet, ami azért pozitívum, mert előzőleg mentek el mérkőzések a játékidő végén. Az utóbbi időszakban viszont több esetben a miénk volt a sikerélmény a meccs hajrájában. Gratulálok a csapat minden játékosának.