DVTK tartalék - Eger 0-2 (0-1)

Az NB III. Keleti-csoportjának záró fordulójában a DVTK Stadionban fogadta a DVTK tartalék együttese a Vitelki Zoltán vezette Eger SE gárdáját. A több mint egy órát emberelőnyben futballozó egriek végül három ponttal távozhattak Diósgyőrből. 

U19: DVTK - Pécs 2-2 (2-0)

Egy ponttal zárta a bajnokság tavaszi felét a DVTK U19-es csapata. A piros-fehérek az utolsó fordulóban Rostás Attila duplájának köszönhetően két góllal elléptek a Pécstől, az látogatók azonban a fordulás után ledolgozták a hátrányukat. Egy változatos és jó színvonalú találkozón így mindkét együttes egy-egy ponttal gazdagodott.

U16: Fehérvár - DVTK 2-2 (1-1)

Döntetlennel zárta a bajnokság második felét a DVTK U16-os csapata. A B csoport 14. fordulójában a piros-fehérek kétszer is hátrányba kerültek a MOL Fehérvár vendégeként, de mindkétszer sikerült egyenlíteni. Balázsi Levente az első gólját a 37. percben szerezte, másodszor pedig nem sokkal a lefújás előtt talált be.

U15: DVTK - UTE 2-1 (2-0)

A kétgólos félidei előnyből egyet megtartott az Újpesti TE elleni bajnokin a Diósgyőri VTK U15-ös csapata. A bajnokság záró fordulójában a lila-fehérekkel szemben, hazai környezetben győztek a diósgyőriek. Az első gólt Homenszki Ronáldó szerezte túl az első fél órán, amit négy perccel később Molnár Áron duplázott meg. Az újpestiek a fordulás után ugyan szépítettek, de a három pont így is a DVTK-nál maradt.

U14: DVTK - UTE 2-1 (1-1)

A hajrában szerezte meg a győztes gólt és ezzel együtt a három bajnoki pontot a DVTK U14- együttese. A szezon utolsó fellépésén Nagy Attila csapata Szakos Bence találatával szerzett előnyt, de az első fél óra végéhez közeledve az Újpest egyenlíteni tudott. A csapatok egészen a hajráig döntetlenre álltak, de ekkor Jecs Martin betalált, így győzelemmel zárta a mérkőzést a Diósgyőr korosztályos csapata.

U12, U13: siófoki meccsdömping

A Diósgyőri VTK mindkét korosztályos bajnokcsapata részt vett egy siófoki felkészülési eseményen. A Balaton-partján nem tornarendszerben játszottak egymással a csapatok, mindenki a minél több játékperc és a fejlődés lehetőségét tartotta szem előtt. A DVTK együtteseinek azért is hasznos volt az esemény, mert ezúttal olyan ellenfelekkel találkoztak a gyerekek, akikkel a szezon során nem volt lehetőségük.

U11, U10: Bozsik torna Csabán

A DVTK két korosztálya is pályára lépett azon a Bozsik tornán, amelyet ezúttal Békéscsabán bonyolítottak le. Az U11-es és az U10-es csapat is összemérte az erejét a Kisvárda, a Szolnok, a Debrecen, a Nyíregyháza és a Békéscsaba hasonló korú együttesével.