Országos U17-es bajnokság, 
A csoport, 14. forduló. 

Diósgyőri VTK U17 - Vasas Kubala Akadémia U17 2-8 (0-4)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők: Csiszár Krisztián (Juhász Dániel, Erdélyi Tamás).

Diósgyőri VTK U17: Domonkos D. - Regdánszki M., Sipos Zs., Balázsi L., Gulyás M., Fercsák R., Ferencsik B., Kövesi K., Kiss P., Elizeus A., Nahaj N. Vezetőedző: Bém Gábor. 

Vasas Kubala Akadémia U17: Ménesi E. - Kovács D., Nagy-Kolozsvári D., Wend B., Boros Zs., Faragó B., Kovács K., Gurics M., Huszár K., Lux B., Páll Zs. Vezetőedző: Komódi László. 

Csere: Domonkos D. helyett Sándor K. a 46., Kövesi K. helyett Horváth Zs. a 46., Kovács K. helyett Bebők M. az 57., Páll Zs. helyett Gáspár M. az 57., Wend B. helyett Nemes M. a 65., Gurics M. helyett Kovács K. a 65., Gulyás M. helyett Demeter M. a 65., Sipos Zs. helyett Ördög Sz. a 66., Elizeus A. helyett Varga Z. a 83. percben. 

Kiállítva: Kiss P. a 89. percben. 

Gólszerző: Nagy-Kolozsvári D. (0-1) a 26., Páll Zs. (0-2) a 32., Wend B. (0-3) a 37., Wend B. (0-4) a 39., Boros Zs. (0-5) az 50., Faragó B. (0-6) az 59., Fercsák R. (1-6) a 66., Kovács D. (1-7)  a 74., Balázsi L. (2-7) a 75., Kovács D. (2-8) a 89., percben. 

Bém Gábor: - Köszönöm az U16-os csapatnak, hogy a játékosait a rendelkezésünkre bocsátották. Tizenegy labdarúgónk hiányzott ezen az összecsapáson. Az egész éves teljesítményük kapcsán viszont csak gratulálni tudok mindenkinek, és a pályafutásukhoz sok sikert kívánok. Az elmúlt két évben nagyszerű futballistákkal dolgozhattam, szerintem közülük többen is be fognak majd mutatkozni az élvonalban.  

Komódi László: - Mindkét csapaton látszott, hogy hosszú volt a szezon. Gondoltuk, hogy vannak nehézségei a DVTK-nak, ennek ellenére úgy érkeztünk, hogy egy jó találkozóval szeretnénk lezárni az évet. Az első félidőben szinte valamennyi nagyobb helyzetünket ki tudtuk használni, amivel eldöntöttük a pontok sorsát. A fordulás után ebből a szempontból a vitás kérdések már eldőltek. Ettől függetlenül gratulálok a DVTK-nak és az akadémiának, mert ügyes, tehetséges játékosaik vannak. A saját csapatomat pedig azért illeti dicséret, mert szűk kerettel dolgoztuk végig a bajnokságot, melyet egy szép győzelemmel zártunk le.