Október 8-9-én, Orlandóban rendezik a 2021-es Mr. Olympia versenyét, ahova ismét meghívást kapott a sokszoros világbajnok Mészáros László. A DVTK versenyzője kétszeres bajnokként és a verseny világcsúcstartójaként utazhat Amerikába, ahol harmadik győzelmét is megszerezné.

Tavaly a pandémia miatt nem tudtunk részt venni a versenyen, de remélem ez idén már nem jelent majd problémát. - kezdte Mészáros László. - Az előző két szériát világcsúccsal nyertem, viszont úgy gondolom, hogy mindig nehezebb megvédeni egy címet, mint először megnyerni, mivel utána jobban felkészülnek az emberre. Jelenleg az alapozás zajlik, jövő hónaptól kezdjük a felkészülést a miskolci világbajnokságra, ami után két héttel lesz az Olympia, szóval pont egy felkészülés alatt meglehet csinálni a kettőt. Az idei versenyben, Orlandóban a címvédés a célom és a további rekordjavítás.

A Mr. Olympia egy meghívásos verseny, amire a rendező szövetség, az IPL, a 20 legjobb erőemelőt hívja meg, akik az idén nem Las Vegasban, hanem Orlandóban küzdenek meg a bajnoki címért. Mészáros László 2018-ban 280 kilogrammos eredménnyel, míg 2019-ben 282 kilogrammal nyerte a versenyt.