A fiatalokhoz az akadémiai edzők mellett csatlakozott a Diósgyőri VTK két játékosa, Oláh Bálint és Molnár Gábor is, akik nagyon népszerűek voltak a gyerekek körében. A kétkapus játék után ugyanis hosszú perceken keresztül osztották az aláírásokat. Pólóra, mezre, kézre, de  nagyon sokan a stoplis cipőjükre kérték az ereklyét. 

Az ebéd után újabb élményben részesültek a táborozók, hiszen a programban következett a stadiontúra. A kicsik körbejárták a DVTK arénáját, betekinthettek a kulisszák mögé is, ami ugyancsak maradandó emléket jelentett számukra. 

Már a tábor nyitó napján rengeteg impulzus érte a gyerekeket, de az előttünk álló napokban a versenyszellem is kidomborodhat. Lesz ugyanis vízifoci, tizenegyes rúgó – és dekázó verseny, majd játékkonzolon is bizonyíthatnak a táborozók. A hét második felében kipróbálhatják majd a footgolfot, az élőcsocsót valamint a buborékfocit is. Zárásként mini strandfoci tornát rendeznek Diósgyőrben, így egész biztos, mindenki megtalálja a kedvére való programot. 

A DVTK Labdarúgó Sportakadémia a jövő héten egy második turnusban is várja a gyerekeket, a két hét alatt így összesen száznyolcvanan vesznek részt a nyári táboron.