Szombaton, a kilencedik forduló küzdelmein 38 dartsos indult, így a csoportmérkőzések után 24-en is főtáblára jutottak. Vadnai Péter József és Sviderszki Dávid az első körben búcsúzott és végeztek a 17. helyen, míg Váradi Roland és Bugil Ákos a második körig jutott, ami a 9. helyet jelentette számukra. A diósgyőriek legeredményesebbje Kamenyiczki Tibor volt, aki erőnyerőként kezdett, majd egy hét leges csatában jutott tovább a negyeddöntőbe és végzett az 5. helyen.

Másnap, a hétvége második debreceni versenyén, már csak 16 fő fért fel a főtáblára. A DVTK dartsosai közül öten is továbbjutottak a csoportküzdelmekből, akik közül Varga Balázs, Kürti Áron, Bogár Alexandra és André Roland is a 9. helyen végzett. A legtovább menetelő diósgyőri ismét Kamenyiczki Tibor volt, aki ezúttal is a legjobb nyolcig jutott és végzett az 5. helyen.

A mindkétszer a végső győztestől vereséget szenvedő Kamenyiczki Tibor erős pontszerző helyeinek köszönhetően előrejött a régiós ranglista hatodik helyére. Kürti Áron a Kelet-Magyarországi tabellán jelenleg a negyedik, míg André Roland a 10. pozíciót foglalja el.