Összefoglaló 2021. július 24., szombat

U16: DVTK - Békéscsaba U17 2-4 (2-1)

Az új szezonra készülő tizenhat éven aluli korosztály számára ez volt az első előpróba a felkészülés során. A DVTK az egy évvel idősebb játékosokból álló Békéscsabát fogadta. A találkozó arra is nagyszerű lehetőséget kínált, hogy több próbajátékos megmutassa magát a szakvezetés előtt.

U16: DVTK - Békéscsaba U17 2-4 (2-1)


U16-os felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK U16 - Békéscsaba 1912 Előre FC U17 2-4 (2-1)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők: Tóth I. Tibor, Nagy Gábor, Orbán Levente Márk.

Diósgyőri VTK U16: I. félidő: Németh B. - Szijjártó B., Bacsa B., Lichy K., Silimon L., Bodnár B., Bodnár T., Molnár Á., Bánk A., Sáreczki Sz., F. Grodzilo. II. félidő: Ferencsák - Pikó M., Tóth L., Boros B., Dankai D. - Vass L., J., A. Juracek, Macsó M., Bathó T., Tóth Zs., K. Klein (Juhász M.). Vezetőedző: Kádár László

Gólszerző: Bodnár T. (1-1) a 20., Bodnár B. (2-1) a 30. percben. 


Kádár László: - Hosszú idő után ez volt az első felkészülési mérkőzése volt az U16-os csapatnak, amit a srácok természetesen nagyon izgatottan vártak. Voltak sérültjeink, újonnan érkezők, ezen felül a találkozón hat próbajátékos is megmutatta magát. Jó szintfelmérő volt annak érdekében, hogy lássuk: kik azok, akiket számításba vehetünk a DVTK-nál, és kinek kell még tovább pallérozódnia az előző klubjában. Az idősebb békéscsabaiak ellen a labdakihozatal és a letámadás jól működött, a gondot az jelentette, hogy gyakran kapkodtunk, ezáltal pontatlan megoldások születtek. A stáb nevében is gratulálok mindenkinek.