Összefoglaló 2021. augusztus 1., vasárnap

LU19: Szolnok - DVTK 2-6 (1-2)

A másod osztályban szerepelő Szolnok ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVTK U19-es leány csapata. A piros-fehérek már az első játékrész után jobban álltak az ellenfelüknél, a fordulás után viszont tovább nőtt a két fél közötti különbség. A DVTK LU19 végül 6-2-re győzött, ami biztató a folytatásra nézve.

LU19: Szolnok - DVTK 2-6 (1-2)


U19-es leány felkészülési mérkőzés

Szolnoki MÁV felnőtt (NBII) - Diósgyőri VTK U19   2-6 (1-2)

Diósgyőri VTK LU19: Bokros V. - Zahár F, Stumpf Zs, Kerékgyartó J, Gyarmathy F, Végh K, Kóka J, Dudás E, Garabecz V, Tóbik M.,Katona F. Csere: Nagy B, Varga E, Fodor L, Végh D, Vágási B, Kovács L. Vezetőedző: Roza László. 

Gólszerző: Tóbik M. (2), Fodor L., Kóka J. (2), Katona F.

Roza László: - Először is köszönöm a Szolnoknak a felkészülési mérkőzést, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban. Gratulálok  a mi lányainknak ahhoz a teljesítményhez, amit ezen a mérkőzésen nyújtottak. A találkozó nagy részében a lányok azt a játékot valósították meg, amit gyakoroltunk az edzéseken, és amit a meccs előtt megbeszéltünk. Működött a széleken való játék, valamint a gyors labdaszerzés és megfelelő volt a labdabirtoklásunk is a Szolnok felnőtt együttesével szemben.