Összefoglaló 2021. augusztus 1., vasárnap

U17: DVTK - UTE 1-3 (0-1)

Egy héttel azután, hogy a Borsiban megrendezett Rákóczi Kupán találkozott egymással a DVTK és az UTE U17-es csapata, ismét összecsaptak egymással a felek. A DVTK edzőközpontban megrendezett mérkőzésen ezúttal az újpestiek voltak eredményesebbek. A piros-fehérek szépítő gólját Horváth Zsolt lőtte húsz perccel a lefújás előtt.

U17: DVTK - UTE 1-3 (0-1)


U17-es felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK U17 - Újpesti TE U17 1-3 (0-1)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők: Sántha Péter, Forgács Máté, Suszter Gábor. 

Diósgyőri VTK U17: Nyul Z. - Sebestyén Á., Ferencsik B., Bedő D., Varga Z., Sipos Zs., Horváth Zs., Kövesi K., Kollár M., Paizs J., Demeter M. Vezetőedző: Miskei Attila.

Csere: Paizs J. helyett Kiss M. a 46., Kollár M. helyett Roha R. a 46., Sebestyén Á. helyett Németh Á. a 46., Sipos Zs. helyett Gyenes F. a 60., Demeter M. helyett Gattyán M. a 60., Varga Z. helyett Vojtkó Á. a 65. percben. 

Gólszerző: Horváth Zs. (1-3) a 70. percben. 

Miskei Attila: - Minden mérkőzés a tanulásról szól, így természetesen ennek a találkozónak is megvannak a tanúságai. Szeretnénk folyamatosan javulni, amihez az ilyen összecsapások nagyon jó alkalmat kínálnak. Az UTE biztos védekezésre és kontra játékra rendezkedett be, ez ellen rendkívül nehéz volt futballozni. Mi ugyanis szeretjük irányítani a játékot, ezt viszont ilyen esetekben nem tehetjük ennyire nyitottan. Az alapelveinket továbbra sem feledjük, nekünk a legfontosabb a gyerekek fejlődése.