- Fantasztikus élmény volt azon a találkozón ott lenni és a helyszínen megélni ezt a számunkra győzelemmel felérő döntetlent - nyilatkozta Fehérvári László, aki a Magyarország-Franciaország találkozón büszkén viselte a DVTK-címeres mezt. - Nagyszerű hangulat volt, nem csak a Puskás Arénában, hanem a stadion környékén, a városban is. Korábban soha nem voltam még válogatott mérkőzésen, de azt hiszem nem is kívánhattam volna szebb debütálást. Nagyon jól éreztük magunkat Attilával (játékunk győztesének a veje - a szerk.). Eleve úgy készültem a mérkőzésre, hogy én bizony büszkén megmutatom honnan érkeztem. Amikor pedig olvastuk a játékfelhívást a DVTK honlapján, egyértelművé vált, hogy előveszem a Diósgyőr-mezt a szekrényből. Igaz, cukkoltuk egymást a mérkőzés előtt, hogy majd valaki leveszi rólunk a piros-fehér mezt, de kellemes csalódás ért. Egyáltalán nem zrikáltak minket, sőt. Sokan odajöttek teljesen idegenek is, akiktől csupa biztató szót kaptunk. Elmondták, hogy várnak vissza minket az NB I.-be és higgyem csak el, újult erővel, megerősödve fogunk visszatérni egy év múlva az élvonalba. Bízom benne, hogy igazuk lesz és ez az év, csak egy kitérő a másodosztályba. Jövő nyáron lesz a 70. születésnapom, úgyhogy remélem NB I.-es csapatot tudok majd üdvözölni Diósgyőrben.

Hornyák Marcelltől, a DVTK támadójától átvehette a páros VIP-belépőre jogosító ajándékkupont az idénynyitó hazai mérkőzésre, viszont ettől függetlenül már megvolt a jegy a hétfői, DVTK - Vasas találkozóra.

- Igen, pont mielőtt felhívtak minket a klub munkatársai, előző nap vásárolták meg a vejemék a jegyet a hétfői meccsre. De nem aggódok a sorsa felől, biztos vagyok benne, hogy találunk majd neki gazdát. Szerencsi lakosként, amikor tudunk, ellátogatunk a hazai mérkőzésekre. Sajnos a pandémia miatt az utóbbi időben, mint mindenki más, mi is kevésszer tudtunk jönni, de reméljük helyre áll a világ rendje és sok-sok győzelemnek tudunk majd örülni a jövőben. Legtöbbször a kapu mögött vagyunk, a B-közép mellett, most is oda szólt volna a jegyünk, de ennek a játéknak köszönhetően most egy új élménnyel fogunk gazdagodni és bízom benne, hogy győzelemnek tudunk majd örülni.  A DVTK hivatalos YouTube csatornáján keresztül követtem a vasárnap esti mérkőzést is. Látszik a társaságon, hogy az első tétmérkőzése volt, de voltak bíztató jelek, és hosszútávon úgy gondolom egy kimondottan jó csapat lesz a DVTK-ból. Főleg az első játékrészben tetszett a csapat játéka. Lehet látni, hogy Kondás Úr teljesen más irányt képvisel, mint az elődjei. Sok a fiatal, akik egy kis rutint szerezve erősségei lehetnek hosszú távon az együttesnek. Igazából nagy elvárása nincs a Diósgyőr-szurkolónak, ha csúszni-mászni fognak a fiúk a pályán, akkor már elégedettek leszünk. Jó futballisták alkotják a keretet, akik ha kiteszik a szívüket-lelküket a pályára, annak pontokban is meg fog mutatkozni az eredménye.