I.DVTK Rakaczki Kupa

U16-os fiú, utánpótlás labdarúgó torna
A csoport, 2. mérkőzés

NK Osijek FC U16 – Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U16 3-0 (1-0)

Putnok, Elek Ákos Utánpótlás Központ, 100 néző. Játékvezetők: Majoros Tamás, Dédesi Mátyás, Tóth Patrik.

NK Osijek FC U16: J. Hlapcic – D. Ovar, L. Lukadinovic, M. Bosancic, D. Skukan, A. Mladinovic, A. Svrzlio, F. Zivkovic, D. Babic, S. Levak, M. Tajs. Csere: D. Damjanovic, N. Durkovic, F. Ivaci, K. Donkovic, G. Livic, L. Pesetar, J. Abramovic, M. Jovicic, J. Ivancan. Vezetőedző: Niska Petrovics. 

Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U16: Lehoczky B., Kun O., Ásványi D., Szűcs Sz., Lőrincz A., Galántai T., Sallai D., Somfalvi B., Vitályos V., Balgoh D., Mondovics K. Csere: Barkóczi K., Keringer Á., Miskolczi D., Visinka V., Harmati T., Horváth K., Launcov D. Vezetőedző: Körtvényesi István. 

Sárga lap: L. Lukadinovic a 26., D. Babic a 75. percben. 

Piros lap: F. Zivkovic a 75. percben. 

Gólszerző: M. Tajs (1-0) a 17., F. Zivkovic (2-0) a 71., D. Babic (3-0) a 90+3. percben. 

Niska Petrovics: - Sajnálom, hogy ez a mérkőzés ilyen sok szabálytalanságot, kemény belépőket és feszült légkört hozott. Azt pedig sokkal inkább, hogy súlyos sérüléssel ért véget a Puskás játékosának ez a találkozó. 

Körtvélyesi István: - Ez egy kemény kontakt sport, benne vannak az ütközések a test-test elleni találkozások. Néha az indulatok is elszabadulnak. Voltak kemény belépők, nagyon sajnálom a játékosokat, hogy súlyos sérülést szenvedett, remélem, hogy nem lesz nagyon tartós. Jó felfogásban játszottunk, több lehetőségünk is volt az egyenlítésre, de sajnos kimaradtak a lehetőségeink. Nehéz bármit is mondani, hiszen a végeredmény egyáltalán nem tükrözi a csapat hozzáállását.