I.DVTK Rakaczki Kupa

U16-os fiú, utánpótlás labdarúgó torna
B csoport, 3. mérkőzés

FC Kosice U16 – SK Slavia Praha U16        1-2 (0-2)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők: Jakab Gyula, Bodnár Ádám, Forgács Máté.

FC Kosice U16: D. Kalanin – M. Polca, N. Tóth, T. Zelenak, D. Pastor, F. Miklos, S. Vesely, L. Petrik, P. Bojcik, M. Palfi, T. Balog. Csere: M. Kuruc, L. Vodensky, L. Puzder, S. Komarek, F. Fuhan, P. Novák, A. Kacmary, M. Ivan, N. Rebej, M. Figel, S. Glovaczky. Vezetőedző: Dominik Ivanko.

SK Slavia Praha U16: P. Hatas – M. Konecny, L. Kristek, F. Herak, D. Zamazar, D. Pech, J. Lupek, J. Dylan, A. Wselowsky, D. Hanzerka. Csere: T. Boledovic, D. Bouchner, S. Pikolon, D. Hajek, B. Hefner, J. Jinoch, S. Jovanovski, E. Pita, J. Regal, M. Stekly, Z. Teterya. Vezetőedző: David Strihavka.

Sárga lap: S. Pikolon a 63., D. Hajek a 90. percben.

Gólszerző: J. Zeninger (0-1) a 18., L. Kristek (0-2) a 45., S. Glovaczky (1-2) a 64. percben.

Dominik Ivanko: - Az első félidőben nagyon könnyű gólokat kaptunk, amiért csak magunkat hibáztathatjuk. Olyan hibákat követtünk el, ami hozzásegítette az ellenfelet a kétgólos vezetéshez. A mérkőzés azonban két ellentétes félidőt hozott, a szünetig a Slavia dominált, a fordulás után pedig a mi akaratunk érvényesült, A hajrára felébredtünk, jobban futballoztunk, ezért megérdemeltük volna legalább az egyenlítést.

David Strihavka: - A legfontosabb, hogy jó eredményt értünk el, ezzel a győzelemmel továbbjutottunk. A tegnapi döntetlen után komplikált volt a helyzet, de ezzel a sikerrel bejutottunk az elődöntőbe. A DVTK ellen sok lehetőséget kihagytunk, sajnos ez igaz volt a mostani találkozóra is. Hamarabb is eldönthettük volna a vitás kérdéseket, és akkor nyugodtan játszhattunk volna. A meccs utolsó fél órájában a Kassát felhoztuk, a tegnapi szünnap után pedig frissebbek voltak. A vége izgalmasan alakult, de örülök, hogy végül a fiúk kiharcolták az elődöntős részvételt.