I.DVTK Rakaczki Kupa

U16-os fiú, utánpótlás labdarúgó torna
A csoport, 3. mérkőzés

Vasas Kubala Akadémia U16 – NK Osijek U16     0-1 (0-0)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők:  Jakab Gyula, Bodnár Ádám, Forgács Máté.

Vasas Kubala Akadémia U16: Király G. – Laudán Cs., Móga B., Mérey M., Márta L., Gursik A., Lukács M., Rehó B., Kovács K., Molnár Cs., Molnár M. Csere: Iváncsics L., Maier M., Ottucsák Gy., Forgó D., Rózsa D., Rózsa M., Aradi A., Prievara D., Bárány G. Vezetőedző: Nagy Gábor.

NK Osijek: J. Hlapcic – D. Ovar, M. Bosancic, A. Mladinovic, A. Svrzlio, D. Babic, S. Levak, M. Tajs, K. Donkovic, L. Pesetar, M. Jovicic. Csere: D. Danjanovic, L. Lukadinovic, J. Ivancan, N. Durkovic, F. Ivaci, G. Livic, J. Abramovic, D. Skukan. Vezetőedző: Niska Petrovics.

Gólszerző: M. Tajs (0-1) 65. percben. 

Nagy Gábor: - Nagyon kemény és harcos mérkőzés volt, rengeteg párharccal és ütközéssel. Kicsit felőröltek minket a végére és az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a mérkőzés folyamán több helyzete volt az Eszéknek. Azt sajnálom, hogy kihagytunk egy ajtó-ablak ziccert 0-0-nál, ha azt értékesítjük, akkor a győzelmet is megszerezhettük volna. Így sincs gond, másodikként jutottunk tovább, folytatjuk a tornát. 

Niska Petrovics: - Nehéz mérkőzés volt, mert a Vasas nagyon erős csapat. Tudtuk, hogy ott vagyunk az elődöntőben, ezért néhány játékost pihentettünk. Többen hiányoztak a kezdő sorunkból, akik holnap az elődöntőre majd visszatérnek. Örülök, hogy bejutottunk a legjobb négy közé, boldog vagyok, hogy a hazai csapattal is összemérhetjük az erőnket.