I.DVTK Rakaczki Kupa

U16-os fiú, felkészülési torna, 2. elődöntő

SK Slavia Praha U16 - Vasas Kubala Akadémia U16      6-0 (1-0)

Putnok, Várady Béla Stadion, 50 néző. Játékvezetők: Szoboszlay Péter, Rendek István, Tóth Ádám. 

SK Slavia Praha U16: S. Jovanovski – T. Boledovic, M. Konezny, T. Zima, E. Piták, H. Jindrich, D. Pech, D. Hajek, J. Jinoch, D. Bouchner, S. Pikolon. Csere: F. Herak, J. Dufek, A. Weselowsky, J. Dylan, S. Miroslav, D. Hanzelka, J. Zeninger, R. Teteria, D. Zamazal, J. Regal, L. Kristek, P. Hatas. Vezetőedző: David Strihavka.

Vasas Kubala Akadémia U16: Maier M. – Bárány G., Mérey M., Móga B., Márta L., Girsik A., Kalmár D., Lukács M., Laudán Cs., Kovács K., Molnár Cs. Csere: Ivanics L., Király G., Aradi A., Rehó B., Forgó D., Rózsa M., Rózsa D., Galaschek Z., Nagy Á., Prievara D., Molnár M. Vezetőedző: Nagy Gábor.

Gólszerző: J.Jinoch (1-0) a 21, J. Hefner (2-0) a 38., S. Pikodon (3-0, 11-esből) a 47., A. Weselowsky (4-0) a 48., J. Dufek (5-0) az 59, A. Weselowsky (6-0) a 60+1..percben.

Nagy Gábor: - Előzetesen ez nem volt benne, és még a szünetben sem éreztem, hogy ilyen csúnya lesz a vége. Az első félidőben jól tartottuk  magunkat, egy buta fegyelmezetlenség miatt kaptunk egy gólt, de a játék kiegyenlített volt. Aztán amikor belecseréltem a csapatba már nem tudtuk azt a minőséget hozni, mint előtte. Teljesen szétestünk, ráadásul a Slavia minőségre jobb játékosokat tudott beküldeni a pályára. Fizikálisabban is erősebbek voltak, megérdemelten jutottak a döntőbe.

David Strihavka: - Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk ezen a napon, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki. Jól futballoztunk, gólokat lőttünk, ezért nagyon boldog vagyok. Izgatottan várjuk a döntőt.