Összefoglaló 2021. augusztus 14., szombat

DVTK - Soroksár 2-1 (1-0)

Győzelemmel kezdte a női Simple Ligát a DVTK csapata. A hazai szezonnyitón Bém Gábor együttese Biljana Bradić góljával szerzett vezetést az első félidő derekán, amit nem sokkal a második játékrész megkezdése után Krisztin Sára tudott növelni. A Soroksár azonban szépített, így a hajrá izgalmasan alakult, de a piros-fehérek végül itthon tartották a három bajnoki pontot.

DVTK - Soroksár 2-1 (1-0)


Simple Női Liga, 1. forduló

Diósgyőri VTK – Soroksár SC 2-1 (1-0)

Miskolc, DVTK edzőközpont, 100 néző. Játékvezetők: Valu Tibor (Gordos Árpád Mihály, Dobos Dávid).
DVTK: Schildkraut F. - Balázs Cs., Geréd E., M. Palama, Boros K., André A., Krisztin S., Mikó E., Sain A., B. Bradić, H. Barker. Vezetőedző: Bém Gábor. 
Soroksár SC: Terestyéni A. - Benke D., Molnár A., Hodászi E., Miszlai J., Győrik A., Benke A., Ott E., Váradi R., Horváth Zs., Buzás K. Vezetőedző: Vágó Fanny. 

Csere: Miszlai J. helyett Török L. a 14., Molnár A. helyett Fogl K. az 56., Horváth Zs. helyett Tenyei-Tóth R. az 56., Sain A. helyett Vígh K. a 60., B. Bradic helyett B. Sandu a 68., Bende A. helyett Patkós V. a 78., Buzás K. helyett Kocsis A. a 78., Krisztin S. helyett Horváth L. a 82., H. Barker helyett C. Voila a 82. percben. 

Sárga lap: Hodászi E. a 23., H. Barker a 32., Győrik A. a 82., Mikó E. a 92. percben. 

Gólszerző: B. Bradic (1-0) a 27., Krisztin S. (2-0) a 48., Török L. (2-1) a 67. percben. 

Értékelés

Bém Gábor: - Korábban is mondtam, hogy borzasztó nehéz lesz a szezonnyitó, hiszen a csapatunk jelenleg is formálódik, alakul. Sok mindent helyre kell még tenni taktikai szempontból, és egyéb téren is. Ettől függetlenül a mérkőzés döntő részében domináltunk, jól futballoztunk. Egy tíz-tizenöt perces szakaszban az ellenfél többet birtokolta a labdát, de a helyzetek alapján összességében megérdemelten nyertünk.