I.DVTK Rakaczki Kupa

U16-os fiú, felkészülési torna, 3-4. helyért

Diósgyőri VTK U16 – Vasas Kubala Akadémia U16 2-0 (0-0)

DVTK edzőközpont, 100 néző. Játékvezetők: 

Diósgyőri VTK U16: Németh B. – Boros B., Bodnár B., Bacsa B., Silimon L., Vass L., Bodnár T., Bríz Cs., Homenszki R., Sáreczki Sz., Tóth Zs. Csere: Derényi N., Szíjártó B., Macsó M., Molnár Á., Pikó M., Bánk A., Bathó T. Vezetőedző: Kádár László.

Vasas Kubala Akadémia U16: Király G. – Laudán Cs., Mérey M., Móga B., Ardai A., Lukács M., Márta L., Kalmár D., Rehó B., Molnár Cs., Kovács K. Csere: Maer M., Ivanics L., Molnár M., Rózsa D., Rózsa M., Forgó D., Prievara D., Nagy Á., Galaschek Z., Bárány G. Vezetőedző: Nagy Gábor.

Gólszerző: Bathó T. (1-0) az 52., Macsó M. (2-0) a 60+2. percben. 

Kádár László: - Így vált teljessé ez a hét. A stadion és a nemzetközi mezőny okozta kezdeti megilletődöttség után szereztük meg a bronzérmet. A kiemelt bajnokságban induló Vasast nagyon jó játékkal győztük le, amihez gratulálok a csapatnak. Az első pillanatoktól kezdve keményen és határozottan vetettük bele magunkat a találkozóba. Az első félidőben még nem sikerült a helyzeteinket értékesíteni, a fordulás után viszont frissebbek, pontosabbak voltunk, és két nagyon szép találattal szereztük meg a győzelmet. Nagyszerű, kompakt védekezést, és jó letámadásokat mutattunk be, ami ugyancsak kellett ahhoz, hogy egy ilyen szép győzelemmel zárjuk ezt a nagyszerű eseményt. 

Nagy Gábor: - Mindenképpen hasznosnak ítélem meg ezt a tornát, mert rendkívül hasznos mérkőzéseket játszottunk. A végére elfáradtunk, nem volt bennünk átütőerő, megérdemelten nyert a Diósgyőr. A többi összecsapás is nagyon értékes volt, még akkor is, ha az elődöntőben nagy pofont kaptunk. Nagyon örülünk, hogy itt lehettünk.