I.DVTK Rakaczki Kupa

U16-os fiú, felkészülési torna
5-6. helyért

FC Kosice U16 – Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U16 2-2 (0-2), tizenegyesekkel 3-4

DVTK edzőközpont, 50 néző. 

FC: Kosice: M. Kuruc – R. Vodensky, M. Palfi, S. Komarek, F. Juhan, P. Novák, A. Kacmary, N. Rebes, T. Zelenak, M. Figel, S. Glovacky. Csere: L. Puzder, B. Tomás, P. Bojcik, M. Iván, L. Petrik, S. Vesely, F. Miklos, D. Pástor, T. Nicolas, M. Polca, D. Kalinin. Vezetőedző: Dominik Ivanko.

PAFC: Lehoczki B. – Antal M., Ásványi D., Szűcs B., Lőrincz A., Sallai D., Galántai T., Krupa Zs., Balogh D., Mondovics K., Kun O. Csere: Barkóczi K., D. Launotov, Harmati T., Somfai B., Vitályos V., Visinka V., Keringer Á. Vezetőedző: Körtvélyesi István.

Gólszerző:  Mondovics K. (0-1) a 10., Harmati T. (0-2), a 27., S. Vesely (1-2) a 48., D. Pástor (2-2) az 57. percben. 

Dominik Ivanko: - Nagyon jól szervezett kupán vehettünk részt, ez a helyosztó azonban a csapatomnak  mentálisan nagyon nehéz volt. A fiúk 0-2-nél sem adták fel, kiharcoltuk a döntetlent, majd büntetőkkel jobbnak bizonyultunk. Remélem, hogy ez a néhány nap nagy segítséget nyújt a csapatnak az előttünk álló szezonban. Köszönjük a DVTK munkáját, Ákosnak pedig a sok segítséget. 

Körtvélyesi István: - Nagyon jól éreztük magunkat Miskolcon, örülünk, hogy meghívtak minket erre a tornára. Sajnos a sorsolás úgy alakult, hogy az aktuális ellenfelünk minden esetben pihent volt a mi mérkőzésünk előtt. A végeredmény szempontjából nem úgy alakult ez a néhány nap, ahogyan elterveztük, de ilyen az élet. Ettől függetlenül végig törekedtünk a játékra, mezőnyfölényt alakítottunk ki. Ilyen a gyerek futball, legközelebb igyekszünk javítani, de összességében nagyon hasznos volt számunkra ez a három mérkőzés.