Beharangozó 2021. augusztus 17., kedd

Hanyecz Bence vezeti a DVTK - KTE mérkőzést

A Merkantil Bank Liga 4. fordulójában Hanyecz Bence vezeti a DVTK - Kecskeméti TE mérkőzést szerdán este, segítői az oldalvonal mellett Medovarszki János és Tőkés Róbert lesznek. A tartalék játékvezető feladatát Takács Tamás látja el.

Hanyecz Bence vezeti a DVTK - KTE mérkőzést


A Merkantil Bank Liga idei kiírásában a játékvezető munkáját két asszisztens és egy tartalék játékvezető segíti, alapvonali játékvezető és VAR nincs.

Hanyecz Bence 1992. július 9-én született Békéscsabán. Labdarúgó pályafutását Kondoroson kezdte, majd a Békéscsaba 1912 Előre utánpótlásába igazolt, ahol a lépcsőfokokat végigjárva egészen 18 éves koráig pallérozódott. 19 esztendősen már felnőtt labdarúgóként tért vissza a Kondorosi TE megyei I. osztályú csapatába. Ezt követően egy évig Hódmezővásárhelyen az NB III.-ban is kipróbálhatta magát, majd az MLSZ adatbankja szerint 2016-ban Kondoroson befejezte labdarúgó karrierjét.

A focibiro.hu statisztikája szerint eddig 22 mérkőzést vezetett a másodosztályban, ahol összesen 105 sárga és 8 piros lapot osztott ki.

Hanyecz Bence még nem vezetett mérkőzést a DVTK első csapatának, de az NB I.-ben alapvonali játékvezetőként már találkozhattunk vele, valamint több alkalommal fújta a sípot korosztályos csapataink mérkőzősein is. 

Játékvezetők a DVTK mérkőzésein (2021/2022)

Forduló Játékvezető Asszisztens Asszisztens Tartalék játékvezető
1. Derdák Marcell Kiss Balázs Sinkovicz Dániel Molnár Attila
2. Andó-Szabó Sándor Horváth Zoltán Becséri Gergely Takács János
3. Zám Zsolt Bede Tamás Ország Péter Móri Tamás
4. Hanyecz Bence Medovarszki János Tőkés Róbert Takács Tamás