U11-es felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK U11 – FC Kosice U11

Diósgyőri VTK U11: Tamás B., Móré K., Orbán M., Vígh V., Pálfi N., Bárány N., Bárány K., Varga R., Váradi S., Tóth M., J. Menougong, Sőregi N., Pelyhe Á., Palotás Á. Vezetőedző: Nyeste János. 

Gólszerzők: Bárány N. (5), J. Menougong (3), Bárány K. (2),Tóth M. (2), Sőregi N. (2), Palotás Á., Pálfi N., Váradi S., Vígh V. 

Nyeste János: - Minden játékosunk felszabadult, önbizalommal teli, magabiztos teljesítményt nyújtott ezen a felkészülési mérkőzésen. Támadásépítéseink látványosak és eredményesek is voltak. Az edzésen tanultakat alkalmazták a gyerekek a mérkőzés során.  

Megjegyzés: az U14-es korosztály alatt az előttünk álló szezonban már nem számolják az eredményt, mert a gyerekek fejlődése az elsődleges cél, nem pedig a végeredmény. A DVTK LSA csapatainál is ezt az irányt fogjuk követni a beszámolóknál, amikor a diósgyőri gyerekek bajnoki vagy felkészülési találkozókon lépnek pályára. A csapat keretét, gólszerzőket és edzői értékelést a jövőben is közölni fogunk, eredményt azonban a beszámolóknál nem fognak találni.