Összefoglaló 2021. augusztus 19., csütörtök

U13: DVTK - Újpesti TE

A szeptember elején esedékes bajnoki rajtra tovább folytatta a felkészülést a Diósgyőri VTK U13-as legénysége. A korosztály ezúttal hazai környezetben, az Újpesti TE hasonló korú együttesével találkozott. Az akadémián megrendezett összecsapás négy negyedből állt.

U13: DVTK - Újpesti TE


U13-as felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK U13 – Újpesti TE U13    

Diósgyőri VTK U13: Varga H. -  Szemán Á., Krompaszki Gy., Birk B., Berta Cs., Tóth B., Lupkovics G., Sallai K., Kerekes B., Ónodi M., Mádi-Nagy Zs., Zaccaria Zs., A. Gradzilo, Pápai O., Győrfi L., Bordás B., Márton Gy., Kristóf Z. Vezetőedző: Szakál Csaba.

Gólszerző: Berta Cs., Ónodi M.

Szakál Csaba: - A mérkőzés elején nagyon bátortalanul játszottunk, abszolút nem mutattuk meg mire vagyunk képesek, mit is tudunk valójában. Az első két negyedben ellenfelünk kontráinál hátul nagy hibákat követtünk el, amiből sok lehetőségük adódott. A szabad labdákat ők szerezték meg nagyobb százalékban és párharcokból is ők jöttek ki győztesen. A második játékrészben feljavultunk, megváltozott a játékképe, végig domináltunk, és a kapuja elé szegeztük az Újpestet. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de nem sikerült gólra váltanunk azokat, hiányzott nálunk a minőségi befejezés. Összességében elmondható, hogy jó iramú mérkőzést játszottunk az Újpest ellen. Sok sikert kívánunk az UTE csapatának.

Megjegyzés: az U14-es korosztály alatt az előttünk álló szezonban már nem számolják az eredményt, mert a gyerekek fejlődése az elsődleges cél, nem pedig a végeredmény. A DVTK LSA csapatainál is ezt az irányt fogjuk követni a beszámolóknál, amikor a diósgyőri gyerekek bajnoki vagy felkészülési találkozókon lépnek pályára. A csapat keretét, gólszerzőket és edzői értékelést a jövőben is közölni fogunk, eredményt azonban a beszámolóknál nem fognak találni.